reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Właśnie miałam napisać, że doszły wczoraj, a przedwczoraj były wysłane. Nie będę się awanturować, bo w końcu nie z Polski szły prosto, więc im daruję. Bluzeczki bardzo przyjemne w dotyku, takie milusie, tylko chyba z rozmiarem przesadziłam , ale co tam, będzie miał też na przyszły rok
rewelacjaPochwale sie ostatnimi zakupami na allegro;-) mimo, że mała ma dużo bluzeczek to nie mogłam się powstrzymać przez tą świnkę pepe na której punkcie Tuśka ma fioła i dobrałam jej jeszcze jedną;-) VOLTERATA - HELLO KITTY TUNIKA PASKI 98 C798 (999276623) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy [/url]
izabela352
Fanka BB :)
oj sliczne te rzeczy zamawiacie. u nas niestety taka posucha finansowa, ze piotrus chodzi w zeszlosezonowych ciuchach, z ktorych wiekszosc ma juz za malych. do tego w maju mamy jeszcze 2 komunie, obie jako chrzestni i jest katastrofa! nawet nie mam w czym isc bo brzuszek zaczyna wystawac a ja nie mam kasy na nic nowego. eh... szkoda gadac.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj Iza wiem coś o tym....ja tyle co dla dzieci mam dużo ubrań bo albo od kogos dostana(Ola teraz dużo fajnych na urodziny dostała) albo w ciucholandzie kupie okazyjnie jakieś fajne rzeczy albo używane na allegro za to gorzej ze mną........dziś kupiłam se wkońcu buty na wiosnę za całe 21zł a teraz siedze i kombinuję co mam ubrac na popołudnie bo jedziemy na urodzinybyliśmy niby w sklepie dużo fajnych bluzek było ale cóż nie mogłam sobie kupic bo kaski mało:-(może w przyszłym miesiącu.........tak co miesiąc mówięwłaśnie dlatego chciała bym móc zarobic chociaż 50-100zł na miesiąc
Ostatnia edycja:
oj Iza wiem coś o tym....ja tyle co dla dzieci mam dużo ubrań bo albo od kogos dostana(Ola teraz dużo fajnych na urodziny dostała) albo w ciucholandzie kupie okazyjnie jakieś fajne rzeczy albo używane na allegro za to gorzej ze mną........dziś kupiłam se wkońcu buty na wiosnę za całe 21zł a teraz siedze i kombinuję co mam ubrac na popołudnie bo jedziemy na urodzinybyliśmy niby w sklepie dużo fajnych bluzek było ale cóż nie mogłam sobie kupic bo kaski mało:-(może w przyszłym miesiącu.........tak co miesiąc mówięwłaśnie dlatego chciała bym móc zarobic chociaż 50-100zł na miesiąc
Monia więc naprawdę polecam ten avon ja teraz spokojnie w miesiący wyciągam z niego ok 150zł do 200zł w zależności czy zamawiam coś dla siebie;-) najniższy próg upustowy to teraz 25% więc prosty rachunek z każdej 100 zamówionej masz 25zł dla siebie i do tego ciągle są jakieś dodatkowe programy wspomagające teraz np na perfumy zamawiając 2szt dają już 45% upustu:-) a przecież zawsze możesz puscić katalog po koleżankach, rodzinie ja nawet po okolicznych sklepach rozniosłam. Zawsze ktoś coś zamówi;-) zastanów się ja polecam:-)
donkat
Fanka BB :)
przyszly dzis butki dla Julitki elefant_shop BALERINKI CAŁE ZE SKÓRY_660_r. 28 (990435236) - Aukcje internetowe Allegro, elefant_shop SKÓRZANE SANDAŁY_273_r. 26 odSS (991873003) - Aukcje internetowe Allegro.
bardzo ladne, zwlaszcza te balerinki, tylko jeszcze luznawe
bardzo ladne, zwlaszcza te balerinki, tylko jeszcze luznawe
reklama