reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Właśnie miałam napisać, że doszły wczoraj, a przedwczoraj były wysłane. Nie będę się awanturować, bo w końcu nie z Polski szły prosto, więc im daruję. Bluzeczki bardzo przyjemne w dotyku, takie milusie, tylko chyba z rozmiarem przesadziłam :sorry::laugh2:, ale co tam, będzie miał też na przyszły rok:tak:

oj sliczne te rzeczy zamawiacie. u nas niestety taka posucha finansowa, ze piotrus chodzi w zeszlosezonowych ciuchach, z ktorych wiekszosc ma juz za malych. do tego w maju mamy jeszcze 2 komunie, obie jako chrzestni i jest katastrofa! nawet nie mam w czym isc bo brzuszek zaczyna wystawac a ja nie mam kasy na nic nowego. eh... szkoda gadac.

oj Iza wiem coś o tym....ja tyle co dla dzieci mam dużo ubrań bo albo od kogos dostana(Ola teraz dużo fajnych na urodziny dostała) albo w ciucholandzie kupie okazyjnie jakieś fajne rzeczy albo używane na allegro za to gorzej ze mną........dziś kupiłam se wkońcu buty na wiosnę za całe 21zł a teraz siedze i kombinuję co mam ubrac na popołudnie bo jedziemy na urodziny:sorry:byliśmy niby w sklepie dużo fajnych bluzek było ale cóż nie mogłam sobie kupic bo kaski mało:-(może w przyszłym miesiącu.........tak co miesiąc mówię:baffled:właśnie dlatego chciała bym móc zarobic chociaż 50-100zł na miesiąc

Ostatnia edycja:
oj Iza wiem coś o tym....ja tyle co dla dzieci mam dużo ubrań bo albo od kogos dostana(Ola teraz dużo fajnych na urodziny dostała) albo w ciucholandzie kupie okazyjnie jakieś fajne rzeczy albo używane na allegro za to gorzej ze mną........dziś kupiłam se wkońcu buty na wiosnę za całe 21zł a teraz siedze i kombinuję co mam ubrac na popołudnie bo jedziemy na urodziny:sorry:byliśmy niby w sklepie dużo fajnych bluzek było ale cóż nie mogłam sobie kupic bo kaski mało:-(może w przyszłym miesiącu.........tak co miesiąc mówię:baffled:właśnie dlatego chciała bym móc zarobic chociaż 50-100zł na miesiąc

Monia więc naprawdę polecam ten avon:tak: ja teraz spokojnie w miesiący wyciągam z niego ok 150zł do 200zł w zależności czy zamawiam coś dla siebie;-) najniższy próg upustowy to teraz 25% więc prosty rachunek z każdej 100 zamówionej masz 25zł dla siebie i do tego ciągle są jakieś dodatkowe programy wspomagające teraz np na perfumy zamawiając 2szt dają już 45% upustu:-) a przecież zawsze możesz puscić katalog po koleżankach, rodzinie ja nawet po okolicznych sklepach rozniosłam. Zawsze ktoś coś zamówi;-) zastanów się ja polecam:-)

reklama
Do góry