reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

MAjandra dostałaś już te koszulki z next-a ja wczoraj też zamówiłam i zastanawiam się czy wywiążą się w ciagu tych 14 dni co obiecują

reklama
Właśnie popatrzyłam w maila i zauważyłam, że 30.03 poprosili o wybór wzorów, mimo że napisałam od razu jakie chcę, więc zakładam, że wysłali najwcześniej 30.03. Już do nich napisałam.

reklama
Pochwale sie ostatnimi zakupami na allegro;-) mimo, że mała ma dużo bluzeczek to nie mogłam się powstrzymać przez tą świnkę pepe na której punkcie Tuśka ma fioła i dobrałam jej jeszcze jedną;-) VOLTERATA - HELLO KITTY TUNIKA PASKI 98 C798 (999276623) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ŚWINKA PEPPA I PRZYJACIELE - TURKUS 3 LATA A06 (989865306) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

zaczepiste:tak: mój mały też tą swinkę uwielbia, ale bluzeczkę ma z Georgem ( dla mniej wtajemniczonych to brat Swinki Peppa) ;-):-D

Do góry