reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, jeszcze nie dostałam, a zamawiałam 27.03
majandra
Oni je z Anglii sprowadzają, dlatego taki czas oczekiwania długi.
majandra
Właśnie popatrzyłam w maila i zauważyłam, że 30.03 poprosili o wybór wzorów, mimo że napisałam od razu jakie chcę, więc zakładam, że wysłali najwcześniej 30.03. Już do nich napisałam.
majandra
Ja im odpisałam drugi raz. Mam nadzieję, że nie są takimi krętaczami.
Pochwale sie ostatnimi zakupami na allegro;-) mimo, że mała ma dużo bluzeczek to nie mogłam się powstrzymać przez tą świnkę pepe na której punkcie Tuśka ma fioła i dobrałam jej jeszcze jedną;-) VOLTERATA - HELLO KITTY TUNIKA PASKI 98 C798 (999276623) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ŚWINKA PEPPA I PRZYJACIELE - TURKUS 3 LATA A06 (989865306) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
Pochwale sie ostatnimi zakupami na allegro;-) mimo, że mała ma dużo bluzeczek to nie mogłam się powstrzymać przez tą świnkę pepe na której punkcie Tuśka ma fioła i dobrałam jej jeszcze jedną;-) VOLTERATA - HELLO KITTY TUNIKA PASKI 98 C798 (999276623) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ŚWINKA PEPPA I PRZYJACIELE - TURKUS 3 LATA A06 (989865306) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
zaczepiste mój mały też tą swinkę uwielbia, ale bluzeczkę ma z Georgem ( dla mniej wtajemniczonych to brat Swinki Peppa) ;-)