reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie, nie, spoko, ta druga jest fajna, już ją oglądałam, są różne kolory.
EDIT: Kurczę, trochę za drogie są. Szkoda, że nie powalczyłam dzielniej o tamtą.
EDIT: Idę spać, nie kupuję nic. Maciuś będzie marzł ;-)
EDIT: Kurczę, trochę za drogie są. Szkoda, że nie powalczyłam dzielniej o tamtą.
EDIT: Idę spać, nie kupuję nic. Maciuś będzie marzł ;-)
Ostatnia edycja:
majandra
Czy któraś kupowała te piżamki? PIŻAMA PIŻAMKA PIŻAMY PIŻAMKI -PRODUCENT R 110 (987703096) - Aukcje internetowe Allegro
majandra
Monia, zastanawiałam się nad tymi z froty, ale jakoś mam obawy, że po wielokrotnym praniu materiał staje się nieprzyjemnym w dotyku. Ale może się mylę.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz ma z frotki i nic się z nimi nie dziejea Ola też ma z frotki po starszych kuzynkach i miusze przyznac że wygląda nadal jak nowa więc ja ogólnie polecam frotkę tylko niewiem czy to ten sam producent musiała bym sprawdzic na metkach
Mateusz ma z frotki i nic się z nimi nie dziejea Ola też ma z frotki po starszych kuzynkach i miusze przyznac że wygląda nadal jak nowa więc ja ogólnie polecam frotkę tylko niewiem czy to ten sam producent musiała bym sprawdzic na metkach
jak najbardziej polecam z froty
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja tez mam pizamki z froty. Rowniez po Mikolaju i sa ladne. Teraz super sie sprawdza jak przestana grzac,a jeszcze bedzie chlodno w domu
Majandra ja Kubie kupuje takie NOWA PIZAMA PIZAMKA PIZAMKI PIZAMY Z BAWELNY 104 (982704288) - Aukcje internetowe Allegro i bardzo je polecam!!! Teraz muszę zakupić na lato jakieś piżamki z krótkim rękawem i nogawkami. W ofercie mieli jeszcze takie w jeden wzorek, ale mam również te z nadrukami.
reklama
majandra
Na razie kupiłam mu jedną taką NOWA PIŻAMA CARS AUTA R.104 BIAŁO-NIEBIESKA (987825347) - Aukcje internetowe Allegro
Wcześniej kupiłam dwie takie PIŻAMA DZIECIĘCA 98 (939394272) - Aukcje internetowe Allegro i niestety nie jestem zadowolona zarówno ze sprzedawcy, gdyż zawyżył w aukcji wymiary, jak i z materiału, gdyż mocno się skurczył i teraz spodnie ma do kolan, a rękawy do łokci.
Mam nadzieję, że ta co kupiłam teraz, to nie to samo co wcześniej.
Ma jeszcze jedną tą PIŻAMA DLA CHŁOPCA 98/104 (955341730) - Aukcje internetowe Allegro i materiał jak na razie się nie skurczył.
Wcześniej kupiłam dwie takie PIŻAMA DZIECIĘCA 98 (939394272) - Aukcje internetowe Allegro i niestety nie jestem zadowolona zarówno ze sprzedawcy, gdyż zawyżył w aukcji wymiary, jak i z materiału, gdyż mocno się skurczył i teraz spodnie ma do kolan, a rękawy do łokci.
Mam nadzieję, że ta co kupiłam teraz, to nie to samo co wcześniej.
Ma jeszcze jedną tą PIŻAMA DLA CHŁOPCA 98/104 (955341730) - Aukcje internetowe Allegro i materiał jak na razie się nie skurczył.