reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Nie, nie, spoko, ta druga jest fajna, już ją oglądałam, są różne kolory.

EDIT: Kurczę, trochę za drogie są. Szkoda, że nie powalczyłam dzielniej o tamtą.

EDIT: Idę spać, nie kupuję nic. Maciuś będzie marzł ;-):-p

Ostatnia edycja:
wyglądają na porządne.Są wykonane ze 100%bawełny więc jakościowo dobre.Mateusz ma podobną ale z frotki i jestem z niej zadowolona

Mateusz ma z frotki i nic się z nimi nie dzieje:no:a Ola też ma z frotki po starszych kuzynkach i miusze przyznac że wygląda nadal jak nowa więc ja ogólnie polecam frotkę tylko niewiem czy to ten sam producent musiała bym sprawdzic na metkach

reklama
Na razie kupiłam mu jedną taką NOWA PIŻAMA CARS AUTA R.104 BIAŁO-NIEBIESKA (987825347) - Aukcje internetowe Allegro

Wcześniej kupiłam dwie takie PIŻAMA DZIECIĘCA 98 (939394272) - Aukcje internetowe Allegro i niestety nie jestem zadowolona zarówno ze sprzedawcy, gdyż zawyżył w aukcji wymiary, jak i z materiału, gdyż mocno się skurczył i teraz spodnie ma do kolan, a rękawy do łokci.

Mam nadzieję, że ta co kupiłam teraz, to nie to samo co wcześniej.

Ma jeszcze jedną tą PIŻAMA DLA CHŁOPCA 98/104 (955341730) - Aukcje internetowe Allegro i materiał jak na razie się nie skurczył.

Do góry