reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, ja to bym chętnie wszystkie wzięła, no ale wiadomo: cena nie niska. Choć jak na next wydaje mi się ok. Poza tym wzięłam na 110 z myślą też o przyszłym lecie, o ile ich nie zniszczy.
Ale super dzięki za namiary na tego dostawcę ja też zamówię dla młodego kilka i widziałam u tego dostawcy super spodenki lniane krótkie z tym ze dla mojego wielkoluda;-) to na rozmiar 98Asiek, ja też jestem uzależniona od zakupów ubrankowych na allegro i już 2 bluzeczki na lato kupiłam NEXT super koszulki 8 wzorów, na lato 2010, 110cm (971564093) - Aukcje internetowe Allegro (z autem i piranią)
Asiek, ja też jestem uzależniona od zakupów ubrankowych na allegro i już 2 bluzeczki na lato kupiłam NEXT super koszulki 8 wzorów, na lato 2010, 110cm (971564093) - Aukcje internetowe Allegro (z autem i piranią)
ja kupowałam w wzeszłym roku w Tesco trzypak Nexta, bardzo podobne za 21zł, więc cena jak dla mnie tu jest za droga
ja kupowałam w wzeszłym roku w Tesco trzypak Nexta, bardzo podobne za 21zł, więc cena jak dla mnie tu jest za droga
NeXt w TESCO dziwne i za 21 zł
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W Tesco jest Cherokee, a nie Next. A 21 zł za koszulkę Nexta to naprawdę tanio.
reklama