a jaki problem by jej nie mieć?????????JA CHCĘ DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agulka śliczny komplet!!!!!!!!!
reklama
Ha Ha odezwała się cwaniara ;-) podaj instrukcję jak ją zrobić jak taka "mądrala" jesteś ;-);-);-);-)a jaki problem by jej nie mieć?????????
a prosze bardzoHa Ha odezwała się cwaniara ;-) podaj instrukcję jak ją zrobić jak taka "mądrala" jesteś ;-);-);-);-)
W czasie stosunku kiedy partner "dobija" równomiernymi ruchami, partnerka głośno mówi: córcia... córcia..............córcia.............
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
u nas to S bedzie mowil,bo jemu baaardzo zalezy na corcia prosze bardzo
W czasie stosunku kiedy partner "dobija" równomiernymi ruchami, partnerka głośno mówi: córcia... córcia..............córcia.............
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz ma teraz od kroku nogawke 34cm , myslicie,ze na przyszla zime bylbby dobry?? KOMBINEZON SUPER CIEPŁY (905689133) - Aukcje internetowe Allegro
znalazlam tez fajna kurtke,ale na bank za duza bedzie jeszcze,bo teraz ma rekaw od ramienia 30,ale moze komus wpadnie w oko http://www.allegro.pl/item906722162_ciepla_kurtka_odpinane_rekawy_i_kaptur_110cm.html
znalazlam tez fajna kurtke,ale na bank za duza bedzie jeszcze,bo teraz ma rekaw od ramienia 30,ale moze komus wpadnie w oko http://www.allegro.pl/item906722162_ciepla_kurtka_odpinane_rekawy_i_kaptur_110cm.html
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
teraz ma tak 35,ale chyba masz racje, moze byc rekaw na stykA spójrz ile cm ma rękaw od szyi: 42 cm. To mało. Maciuś teraz nosi kurtki z rękawem 40 cm.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Albo za krótki, to by dopiero fajnie wyglądałteraz ma tak 35,ale chyba masz racje, moze byc rekaw na styk
EDIT: Justyna, 35 cm rękaw od szyi?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no moze jak na kurtke to 37,bo mierzylam mlodego,nie kurtkeAlbo za krótki, to by dopiero fajnie wyglądał
EDIT: Justyna, 35 cm rękaw od szyi?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ta druga kurtka to raczej właśnie na przyszłą zimę, dla mnie to 110 rozmiar.
reklama
a prosze bardzo
Czytałam aby na córke strzelać kilka dni przed owulacją bo plemniki rodzaju żeńskiego żyją dłużej a męskie są szybsze dlatego na chłopca strzelać w trakcie owulacji jeżeli oczywiście jest podział plemników na żeńskie i męskie
Justyna fajna ta kutrka, ale niestety nie ten kolor róż jednak dla dziewczynek 42cm jednak mała będzie na przyszły rok Kuby kurtka ma rękaw o długości 47 cm licząc od szyi a od barku 40cm tak więc na bank byłaby za mała :-(