justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Juz kiedys pisalam sposob mojej tesciowej (bardzo dobry, sprawdzony) mierzymy obecne buciki,ale podeszwe, nie w srodku i taka powinna byc wkladka nowego buta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też się zastanawiałam nad nim................ i dalej się zastanwaim a kupiłam normalny, oglądałam go i wydawał się nawet, nawet........... może następnym razem, ale bo na święta kupię za bony cena około 36złMam nadzieję, bo jeszcze nie trafiłam na idealny kubek/bidon. Wymieniamy Maciusiowi co jakiś czas na nowy zupełnie, ale nie jestem z żadnego do końca zadowolona.
i na noc, bo mój mały często woła PIĆNo w domu to jasne, że ze zwykłego kubka, ale ja szukam idealnego kubka na dwór.
No w domu to jasne, że ze zwykłego kubka, ale ja szukam idealnego kubka na dwór.