Aga widziałaś na "miarce" rozmiarów jaka jest różnica między np 22 23 24??? ja przyłożyłam stope Juli do 22 to była akurat na styk 23 były by z lekkim luzem a 24 było o 1,5 cm od 22 większe czy to jest az tak duzo?? biorąc pod uwage ze dojdzie do tego skarpeta?? jakis luz tez musi byc w bucie zeby palce nie byly scisniete...
reklama
aaaaaaaaaaam to co innego, bo wziełam sobie but z rozmiarem 22 i przyłożyłam do 24 to była różnica, ale jak małej przymierzałaś to spoko......... 1,5 cm może być:-):-):-):-)Aga widziałaś na "miarce" rozmiarów jaka jest różnica między np 22 23 24??? ja przyłożyłam stope Juli do 22 to była akurat na styk 23 były by z lekkim luzem a 24 było o 1,5 cm od 22 większe czy to jest az tak duzo?? biorąc pod uwage ze dojdzie do tego skarpeta?? jakis luz tez musi byc w bucie zeby palce nie byly scisniete...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To jak Maciusiowi na miarce wychodzi 24, to powinnam mu kupić 26?
majandra
Ale te wkładki są przyklejone.
nie zawsze zazwyczaj wcisnięte na stykAle te wkładki są przyklejone.
majandra
No niestety, jeszcze się z takimi nie spotkałam.nie zawsze zazwyczaj wcisnięte na styk
reklama
to jest dowód na to, że kupujemy w innych sklepachNo niestety, jeszcze się z takimi nie spotkałam.