reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

nr 2

Monia ta zolta mi sie bardziej podoba.

Co do kurtek to moja Hanifka ma jedna puchowa z H&M, jedno futrko z tamtego roku jeszcze i jeden kombinezon. Nie ma zadnego podzial wyjscowa czy na codzien. Poprostu ubieram to co pasuje.

poniewaz mieszkacie w bloku i wszystkei wyjscia sa poza dom.
na podworku jest inaczej. nie zaloze Julitce do psa, kota i blota bialego futerka, ktore ubiore jej do kosciola, czy wyjazd do miasta;-)

u nas obowiazkowo musza byc 2 kurtki:tak:

reklama
Monia mi też bardziej podoba się ta druga:tak:
Donkat u nas też nie ma ubrań na codzien oczywiście ma takie gorsze po siostrzenicy W ale to z tych cienszych kurtkę ma jedną taką grubszą jesienną i kombinezon dwuczęściowy na większe mrozy Zuzia sie jakos nie brudzi specjalnie :sorry:chociąż mieszkamy w domu i mała bardzo często wychodzi na pole

rozne sa dzieci. Julitka przewaznie sie bawi na kolanach, na ziemi, tapla sie w blocie, nosi kota.... my nie mamy podworka wylozonego kostka, gdzie jest czysciutko. jest trawa na przemian z wydeptana ziemia.
z tego, co widze, Zuzia jest calkiem inna pod tym wzgledem. podobnie jak wnuczka sasiadki- tamta spaceruje spokojnie po podworku, zanim zejdzie do poziomu ziemi, to sie 1000razy zastanowi. u Julitki to jest ulamek sekundy i juz lezy obok psa:cool2:

rozne sa dzieci. Julitka przewaznie sie bawi na kolanach, na ziemi, tapla sie w blocie, nosi kota.... my nie mamy podworka wylozonego kostka, gdzie jest czysciutko. jest trawa na przemian z wydeptana ziemia.
z tego, co widze, Zuzia jest calkiem inna pod tym wzgledem. podobnie jak wnuczka sasiadki- tamta spaceruje spokojnie po podworku, zanim zejdzie do poziomu ziemi, to sie 1000razy zastanowi. u Julitki to jest ulamek sekundy i juz lezy obok psa:cool2:
Adaś też uwielbia bliski kontakt z naturą;-):tak::-D:-D:-D:-D

za to moja niunia jest jakas sterylna:sorry:
tylko sobie leciutko raczki pobrudzi piaskiem i juz leci do mnie zebym jej wytarła chusteczkami hmmm

jedynym wyjatkiem sa kałuże w nich mogła by szalec cały czas i nie zważa ze spodnie juz całe mokre:crazy:

co do kurtek to mam mamy 3 z zeszłego roku i 2 z tego- troche duzo wiem....

za to moja niunia jest jakas sterylna:sorry:
tylko sobie leciutko raczki pobrudzi piaskiem i juz leci do mnie zebym jej wytarła chusteczkami hmmm

jedynym wyjatkiem sa kałuże w nich mogła by szalec cały czas i nie zważa ze spodnie juz całe mokre:crazy:

co do kurtek to mam mamy 3 z zeszłego roku i 2 z tego- troche duzo wiem....
żaden problem sprzeda się na allegro;-):tak::-):-):-)

widzxialam wczorja te rajtuzki w Biedronce. nie dosc, ze u nas byl bardzo amly wybor kolorow i rozmairow, to wydaly mi sie cienkie

reklama
Do góry