reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
to teraz ja zapytam czy wasze dzieciaczki mają 2 kurtki na zimę ? jedną na wyjście a druga na podwórko? czy może mają kurtke i osobno kombinezon jednoczęściowy?
Mateusz ma 1 kurtkę (tą czerwoną ze zdjęc)ma spodnie z kombinezonu i tak się zastanawiam czy nie kupic mu drugiej kurtki właśnie takiej bardziej na wyjście:sorry:
FAJNA kurtka ZIMOWA ciepła 98 13/chicago/yellow (785669221) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się ta a wy co o niej myślicie?

reklama
to teraz ja zapytam czy wasze dzieciaczki mają 2 kurtki na zimę ? jedną na wyjście a druga na podwórko? czy może mają kurtke i osobno kombinezon jednoczęściowy?
Mateusz ma 1 kurtkę (tą czerwoną ze zdjęc)ma spodnie z kombinezonu i tak się zastanawiam czy nie kupic mu drugiej kurtki właśnie takiej bardziej na wyjście:sorry:
FAJNA kurtka ZIMOWA ciepła 98 13/chicago/yellow (785669221) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się ta a wy co o niej myślicie?
Mój Młody ma dwie kurtki- jedną do latania na co dzień a drugą na wyjście ( ostatni mój zakup na allegro :
Kurtka zimowa z futerkiem *TEAM* (755143323) - Aukcje internetowe Allegro )

Do góry