reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

to teraz ja zapytam czy wasze dzieciaczki mają 2 kurtki na zimę ? jedną na wyjście a druga na podwórko? czy może mają kurtke i osobno kombinezon jednoczęściowy?
Mateusz ma 1 kurtkę (tą czerwoną ze zdjęc)ma spodnie z kombinezonu i tak się zastanawiam czy nie kupic mu drugiej kurtki właśnie takiej bardziej na wyjście:sorry:
FAJNA kurtka ZIMOWA ciepła 98 13/chicago/yellow (785669221) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się ta a wy co o niej myślicie?
kurteczka fajna, tylko czy ją wylata:sorry: jak często chodzicie na "wyjście" to warto, a jak tylko od Bożego NArodzenia to nie. Choć jakaś kurtka na zmianę by sie przydała, kup w lumpku na podwórko a czerwona na wyjścia
Adaś ma 3 kurtki, dwie z wzeszłego roku i jedną po koledze na podwórko:tak: a i jeszcze kombinezon po Mai granatowy:sorry::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
to teraz ja zapytam czy wasze dzieciaczki mają 2 kurtki na zimę ? jedną na wyjście a druga na podwórko? czy może mają kurtke i osobno kombinezon jednoczęściowy?
Mateusz ma 1 kurtkę (tą czerwoną ze zdjęc)ma spodnie z kombinezonu i tak się zastanawiam czy nie kupic mu drugiej kurtki właśnie takiej bardziej na wyjście:sorry:
FAJNA kurtka ZIMOWA ciepła 98 13/chicago/yellow (785669221) - Aukcje internetowe Allegro

Moniu ładna a najbardziej podoba mi się to połączenie z pomarańczem :tak: tylko nie wiem czy jest rozmiar dla naszych chłopaków. Ja nie będe kupowac kurtki (chyba:-);-)) bo młody ma jedną z zeszłego roku i kombinezon z Coccodrillo ktory kupiłam nowiutki na wyprzedaży w poprzednim sezonie był przeceniony ze 145 zł na 49 zł więc wzięłam wiekszy i teraz sie przyda.

Nuśka oba komplety fajne ale gdybym miała wybierać to 1:-)
Monia Tuśka ma w sumie 3:sorry: i 2 pary spodni ocieplanych typowo na sanki:sorry: 1 kurtka na wyjścia a 2 typowo na śnieżne szaleństwa:tak: Nie chcę się usprawiedliwiać ale ta ilość wynika przede wszystkim z tego gdzie mieszkamy wiem jak było w zeszłym roku do południa zawsze zdązyła się wyświnic a popołudniu jak chciałam z nią wyjść to konieczny był drugi komplet na przebranie niestety tak to już w mieście jest że jak wyjdziesz na górkę z dzieckiem w chociażby lekko ubrudzonym kombinezonie to wszyscy sie patrzą jak na patologiczną matkę:cool: stąd wolę mieć więcej a że akurat trafiłam fajne rzeczy w lumpku to za grosze kupiłam;-) i tak myslę że jeśli bym trafiła jeszcze jakąś fajną kurteczkę na lumpku to pewnie też kupię:tak:

nr 2
Monia ta zolta mi sie bardziej podoba.

Co do kurtek to moja Hanifka ma jedna puchowa z H&M, jedno futrko z tamtego roku jeszcze i jeden kombinezon. Nie ma zadnego podzial wyjscowa czy na codzien. Poprostu ubieram to co pasuje.

reklama
Do góry