justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
W Biedronce są bardzo fajne lampki nocne za 20zł,a bodajże od 17 będą rajstopki za 7zł. Mam tylko nadzieję,że lepsze niż ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Adaś i Maja mają od wzeszłego roku takie golfiki-szaliczki, moja mam im zrobiłaCo myślicie o tym GOLF GOLFIK SZALICZEK S/M obwód główki do 50cm (758835553) - Aukcje internetowe Allegro zamiast szalika?
dzieki kochanaAgula tu masz namiary na mate
TOMY - MATA WODNA TELETUBISIE MEGA P*R*O*M*O*C*J*A (749927362) - Aukcje internetowe Allegro
a ja właśnie druty wyjęłam i wełnę
prosze pochwalić się skończona robotę, chylę czołu ku Tobiea ja właśnie druty wyjęłam i wełnę
chylaj,chylaj tylko nie rozbij sięprosze pochwalić się skończona robotę, chylę czołu ku Tobie