reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

My mamy na razie tenisówki, takie z CCC,czy Boti i adidaski. No i kalosze. Z typowymi półbutami wstrzymałam się,bo nie wiem,czy bedą potrzebne,a młodemu szybko nóżka rośnie
Adaś ma tylko trampki i to częściowo powycinane, takie z dziurami:sorry:, muszę mu kupić półbuty, trzewiki czy cos w tym stylu, ale lepsze tym razem. Nie dość, że ma szersze w palcach nogi tzn jedną nóżkę to jeszcze zauważyłam że trochę pięta ucieka mu, krzywi się.................. więc kupię na pewno do kostki i z usztywnianą zapiętką................ sprzedałam 6 par butów po dzieciach na allegro, swetr i kożuszek i zarobiłam 330zł.......... tą kasę przeznaczam całkowicie na dzieci - buty szczególnie:tak:

reklama
Adaś ma tylko trampki i to częściowo powycinane, takie z dziurami:sorry:, muszę mu kupić półbuty, trzewiki czy cos w tym stylu, ale lepsze tym razem. Nie dość, że ma szersze w palcach nogi tzn jedną nóżkę to jeszcze zauważyłam że trochę pięta ucieka mu, krzywi się.................. więc kupię na pewno do kostki i z usztywnianą zapiętką................ sprzedałam 6 par butów po dzieciach na allegro, swetr i kożuszek i zarobiłam 330zł.......... tą kasę przeznaczam całkowicie na dzieci - buty szczególnie:tak:
Młody mój ma trampki ( dobite na maksa:dry:), które zaczęły ostatnio obcierać mu paluszki:angry:. Dlatego kupiłam mu taki niby adidaski w Boti i normalne adidaski w Deichmannie ( wyprzedaż- 39).
I też mamy problem z szerokością nóżki i jest płacz przy przymierzaniu butów:-(

w tym tygodniu w realu sa tanie rajtuzki dla dzieci, chyba cos ok.5-6zl, nie wiecie jaka to jakosc?
Julitka juz powyrastala prawie ze wszystkich i musze zorbic zapasy

w tym tygodniu w realu sa tanie rajtuzki dla dzieci, chyba cos ok.5-6zl, nie wiecie jaka to jakosc?
Julitka juz powyrastala prawie ze wszystkich i musze zorbic zapasy

nie wiem jak w realu ale ostatnio kupiłam w Auchanie za parę 6,99 zł i niby ok ale nie są takie mięciutkie jak normalnie po za tym ok i nawet ładne

reklama
Do góry