reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

My mamy na razie tenisówki, takie z CCC,czy Boti i adidaski. No i kalosze. Z typowymi półbutami wstrzymałam się,bo nie wiem,czy bedą potrzebne,a młodemu szybko nóżka rośnie
Adaś ma tylko trampki i to częściowo powycinane, takie z dziurami:sorry:, muszę mu kupić półbuty, trzewiki czy cos w tym stylu, ale lepsze tym razem. Nie dość, że ma szersze w palcach nogi tzn jedną nóżkę to jeszcze zauważyłam że trochę pięta ucieka mu, krzywi się.................. więc kupię na pewno do kostki i z usztywnianą zapiętką................ sprzedałam 6 par butów po dzieciach na allegro, swetr i kożuszek i zarobiłam 330zł.......... tą kasę przeznaczam całkowicie na dzieci - buty szczególnie:tak:

reklama
Adaś ma tylko trampki i to częściowo powycinane, takie z dziurami:sorry:, muszę mu kupić półbuty, trzewiki czy cos w tym stylu, ale lepsze tym razem. Nie dość, że ma szersze w palcach nogi tzn jedną nóżkę to jeszcze zauważyłam że trochę pięta ucieka mu, krzywi się.................. więc kupię na pewno do kostki i z usztywnianą zapiętką................ sprzedałam 6 par butów po dzieciach na allegro, swetr i kożuszek i zarobiłam 330zł.......... tą kasę przeznaczam całkowicie na dzieci - buty szczególnie:tak:
Młody mój ma trampki ( dobite na maksa:dry:), które zaczęły ostatnio obcierać mu paluszki:angry:. Dlatego kupiłam mu taki niby adidaski w Boti i normalne adidaski w Deichmannie ( wyprzedaż- 39).
I też mamy problem z szerokością nóżki i jest płacz przy przymierzaniu butów:-(

w tym tygodniu w realu sa tanie rajtuzki dla dzieci, chyba cos ok.5-6zl, nie wiecie jaka to jakosc?
Julitka juz powyrastala prawie ze wszystkich i musze zorbic zapasy

w tym tygodniu w realu sa tanie rajtuzki dla dzieci, chyba cos ok.5-6zl, nie wiecie jaka to jakosc?
Julitka juz powyrastala prawie ze wszystkich i musze zorbic zapasy

nie wiem jak w realu ale ostatnio kupiłam w Auchanie za parę 6,99 zł i niby ok ale nie są takie mięciutkie jak normalnie po za tym ok i nawet ładne

reklama
Do góry