to nie jest 100% jest tam do 10% "sztuczności" ja na wiosne kupowałam takie tylko od innego dostawcy i tez mówił że 100% , ale nawet na metce było napisane inaczej, ale ogólnie fajne są , tylko nie bierz jakby co za bardzo wzorzystych bo mitki wychodząDziewczyny kupowała może któraś rajstopki z tej firmy?e-DIS Rajstopki - rajstopy 92/98 100% BAWEŁNA (749242552) - Aukcje internetowe Allegro Strasznie mi się podobają no i niby 100% bawełny więc się zastanawiam w l'eclercu są teraz po 6.99 z woli muszę sie dzisiaj przejść i zobaczyć;-)
reklama
fajnie wyglądają i dużo wzorów jest. I co, obejrzałaś? Chłopakowe też są?
W l'eclercu dużo chłopakowych ale wielkie G jeżeli chodzi o rozmiar na nasze pociechy
to nie jest 100% jest tam do 10% "sztuczności" ja na wiosne kupowałam takie tylko od innego dostawcy i tez mówił że 100% , ale nawet na metce było napisane inaczej, ale ogólnie fajne są , tylko nie bierz jakby co za bardzo wzorzystych bo mitki wychodzą
No właśnie tych nitek się boję bo potem Tuśka wrzeszczy mama tam się dzieje nogi ała i nie da sobie założyć
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz ma 3 pary rajtuzów,a dzisiaj zaczął wyskubywać 1 w kroku,co za dziad mały. Haha,a musiałybyście widzieć jak wczoraj pokazywał jak tati mjumju(myjumyju) dupkę i pitolkaNo właśnie tych nitek się boję bo potem Tuśka wrzeszczy mama tam się dzieje nogi ała i nie da sobie założyć
donkat
Fanka BB :)
Mateusz ma 3 pary rajtuzów,a dzisiaj zaczął wyskubywać 1 w kroku,co za dziad mały. Haha,a musiałybyście widzieć jak wczoraj pokazywał jak tati mjumju(myjumyju) dupkę i pitolka
swoje, czy Mateuszka?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
S przyjechał ok.21 no i młody oczywiście pelna ekstaza. S poszedl do łazienki i mlody miauczy "tati, Mu tam" no to tłumaczę mu,że tata poszedl sie kąpać,a on zaczął na sobie pokazywać jak tata się myjeswoje, czy Mateuszka?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Co myślicie o tym GOLF GOLFIK SZALICZEK S/M obwód główki do 50cm (758835553) - Aukcje internetowe Allegro zamiast szalika?
Majandra też zamierzam kupić młodej coś takiego bo świetnie sie sprawdzało przy Agacie którą się kiedyś zajmowałam;-) tylko że trzeba trafić na dobry gatunek bo po 2 czy 3 praniach ten golfik się rozwlekał i wielkie gó**** z niego było a nie szalik
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dzięki, Anetko. Dobrze wiedzieć. Wiedziałam, że najlepiej tu się najpierw zapytać :-)
reklama