reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Wczoraj kupiłam z myślą o Mikołaju,bo marzy się jemu strój piłkarza,a nigdzie wsklepie nie ma komplet dla małego sportowca koszulka spodnie 116 (714685479) - Aukcje internetowe Allegro tylko szwagierka pipka miała podać mi dł koszulki na Mikołaja i nie podała Najwyżej Mateusz będzie miał na zaś;-)
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
co do obnizek..wczoraj w ramach akcji ' uczumy Nel korzystania z nocnika' kupilam w nowo otwartym Carrefourze w Jastrzębiu Zdroju paczke 132 pieluch Pampers za 69 zl Limit 3 takie kartony na osobe. Ja wzielam dwa wiec mam na jakis czas spokoj
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Mała mialam conversy jak jeszcze nie potrafila chodzic, czyli na 'ozdobe' Przyznam ze super to wygladalo, z tym ze na teraz kupilam jej podobne butki za kostke cocodrillo i nozka niestety nie jest chyba tak usztywniona jak byc powinna, w ogole wizualnie sa sliczne ale niestety plaskie jak deska :/
H
Harsharani
Gość
Olaf ma teraz conversy (żółte) wyglądają bosko.
Oczywiscie wyglad to nie wszytko. Olo bardzo je lubi, są dość szerokie (mamy problem z dobraniem bucikow, zwykle sa na niego za waskie).
Minusem jest oczywiscie zawiazywanie, kiedy sie spieszysz lub gdy dziecko jest wkurzone.
No i jeszcze ta guma na przodzie wyciera się w nieestetyczny sposob.
No i jak sie ma jasne coversy to trzeba ciagle je prac(raz na tydzien spokojnie...)
Tak więc gdybym nie znalazla nowych conversow w lumpku nie wiem czy bym kupila. Nie wiem po ile stoja nawet...
Znalazlam sie za to tutaj tez w podobnej sprawie. Mamy chlopcow, jakie buty kupujecie swoim maluchom na pierwsze chlupy? Nie moge sie zdecydowac. Niby Olo ma pare, ale sa zbyt sztywne. Milo wspominam buciki Nike, w koncu nie bedziemy ciagle na dworze siedziec jesli bedzie brzydko. Widzialam tez na allegro adidaski typu 'na skalki'..
Co polecacie?
Oczywiscie wyglad to nie wszytko. Olo bardzo je lubi, są dość szerokie (mamy problem z dobraniem bucikow, zwykle sa na niego za waskie).
Minusem jest oczywiscie zawiazywanie, kiedy sie spieszysz lub gdy dziecko jest wkurzone.
No i jeszcze ta guma na przodzie wyciera się w nieestetyczny sposob.
No i jak sie ma jasne coversy to trzeba ciagle je prac(raz na tydzien spokojnie...)
Tak więc gdybym nie znalazla nowych conversow w lumpku nie wiem czy bym kupila. Nie wiem po ile stoja nawet...
Znalazlam sie za to tutaj tez w podobnej sprawie. Mamy chlopcow, jakie buty kupujecie swoim maluchom na pierwsze chlupy? Nie moge sie zdecydowac. Niby Olo ma pare, ale sa zbyt sztywne. Milo wspominam buciki Nike, w koncu nie bedziemy ciagle na dworze siedziec jesli bedzie brzydko. Widzialam tez na allegro adidaski typu 'na skalki'..
Co polecacie?
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My mamy na razie tenisówki, takie z CCC,czy Boti i adidaski. No i kalosze. Z typowymi półbutami wstrzymałam się,bo nie wiem,czy bedą potrzebne,a młodemu szybko nóżka rośnie