reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
co do obnizek..wczoraj w ramach akcji ' uczumy Nel korzystania z nocnika' kupilam w nowo otwartym Carrefourze w Jastrzębiu Zdroju paczke 132 pieluch Pampers za 69 zl Limit 3 takie kartony na osobe. Ja wzielam dwa wiec mam na jakis czas spokoj :p

Zastanawiam się nad kupieniem conversów dla Oliwki. Myślicie, że to dobry pomysł? Bardzo mi się podobają :-D

gp402586-00p01v01.jpg

gp416455-00p01v01.jpg

Mała mialam conversy jak jeszcze nie potrafila chodzic, czyli na 'ozdobe' :-D Przyznam ze super to wygladalo, z tym ze na teraz kupilam jej podobne butki za kostke cocodrillo i nozka niestety nie jest chyba tak usztywniona jak byc powinna, w ogole wizualnie sa sliczne ale niestety plaskie jak deska :/

Olaf ma teraz conversy (żółte) wyglądają bosko.
Oczywiscie wyglad to nie wszytko. Olo bardzo je lubi, są dość szerokie (mamy problem z dobraniem bucikow, zwykle sa na niego za waskie).
Minusem jest oczywiscie zawiazywanie, kiedy sie spieszysz lub gdy dziecko jest wkurzone.
No i jeszcze ta guma na przodzie wyciera się w nieestetyczny sposob.
No i jak sie ma jasne coversy to trzeba ciagle je prac(raz na tydzien spokojnie...)

Tak więc gdybym nie znalazla nowych conversow w lumpku nie wiem czy bym kupila. Nie wiem po ile stoja nawet...

Znalazlam sie za to tutaj tez w podobnej sprawie. Mamy chlopcow, jakie buty kupujecie swoim maluchom na pierwsze chlupy? Nie moge sie zdecydowac. Niby Olo ma pare, ale sa zbyt sztywne. Milo wspominam buciki Nike, w koncu nie bedziemy ciagle na dworze siedziec jesli bedzie brzydko. Widzialam tez na allegro adidaski typu 'na skalki'..
Co polecacie?

reklama
My mamy na razie tenisówki, takie z CCC,czy Boti i adidaski. No i kalosze. Z typowymi półbutami wstrzymałam się,bo nie wiem,czy bedą potrzebne,a młodemu szybko nóżka rośnie

Do góry