reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Asiek, a jak doszli do tego, że podbijałaś aukcje? :szok::baffled:

A ja za całe 6 zł (z przesyłką) kupiłam taką super koszulę
21epa0w.jpg

Maciuś nie chciał jej zdjąć :-D

wiem, ze juz nie raz podawane byly linki slizgow na allegro. jednak nie dam rady przekopac tylu stron, zeby znalezc.
Monia, i inne dziewczyny, ktore kupowaly slizgi, dajcie namiary an uczciwego sprzedawce oferujacego dobrej ajkosci towar

Nie wiem czy ktos juz sie pytal, czy moze jestem w tyle, ale...
Ostatnio pojawil sie u mnie problem pod tytulem ' Jestem za duzy na lozeczko malucha'.
Szukam na allegro i w ogole wszedzie lozka dla Olika, ktore bedzie bezpieczne i myslalam nad tymi z Ikea, bodajze minnen..Metalowe lozeczka, rosnace razem z dzieckiem.
Dopiero teraz chce urzadzic Olafowi pokoj na miare malego faceta, no i oczywiscie nie mam kasy...
Macie jakies doswiadczenia z ikeowskimi rzeczami? Musialabym jechac az do Poznania, zeby cos kupic... a boje sie, ze zainwestuje kase w cos co sie rozleci .

No.. w takim zwykłym, łozeczku ze szczebelkami..to tak ;) Ostatnio mialam okazje spotkac rówieśników Olafa i wypadał zawsze dość masywnie przy nich.

Ja mam takie metalowe łóżko z Ikei i jest ok nic się z nim nie dzieje
a co do małych łóżeczek to Zuzka ma opanowane wychodzenie z nich ...górą więc ja bym jej już nie zostawiła bo boje się że skręci sobie kark w domu ma już taki tapczanik ale u mojej mamy jak śpi to w takim łóżeczku turystycznym ale już nie będzie bo też wychodzi górą nie wiem jak bo nie widziałam jak to robi ale aż boję się pomysleć :szok:

reklama
Rozumiem, pamietam jak biegiem szczebelki w lutym wyjmowalismy bo kiedys wchodze, a tam olo na poreczy jak na koniu jedzie...
bardzo mi sie marzy to metalowe dla Olafa:)

Do góry