reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Asiek, a jak doszli do tego, że podbijałaś aukcje? :szok::baffled:

A ja za całe 6 zł (z przesyłką) kupiłam taką super koszulę
21epa0w.jpg

Maciuś nie chciał jej zdjąć :-D

wiem, ze juz nie raz podawane byly linki slizgow na allegro. jednak nie dam rady przekopac tylu stron, zeby znalezc.
Monia, i inne dziewczyny, ktore kupowaly slizgi, dajcie namiary an uczciwego sprzedawce oferujacego dobrej ajkosci towar

Nie wiem czy ktos juz sie pytal, czy moze jestem w tyle, ale...
Ostatnio pojawil sie u mnie problem pod tytulem ' Jestem za duzy na lozeczko malucha'.
Szukam na allegro i w ogole wszedzie lozka dla Olika, ktore bedzie bezpieczne i myslalam nad tymi z Ikea, bodajze minnen..Metalowe lozeczka, rosnace razem z dzieckiem.
Dopiero teraz chce urzadzic Olafowi pokoj na miare malego faceta, no i oczywiscie nie mam kasy...
Macie jakies doswiadczenia z ikeowskimi rzeczami? Musialabym jechac az do Poznania, zeby cos kupic... a boje sie, ze zainwestuje kase w cos co sie rozleci .

No.. w takim zwykłym, łozeczku ze szczebelkami..to tak ;) Ostatnio mialam okazje spotkac rówieśników Olafa i wypadał zawsze dość masywnie przy nich.

Ja mam takie metalowe łóżko z Ikei i jest ok nic się z nim nie dzieje
a co do małych łóżeczek to Zuzka ma opanowane wychodzenie z nich ...górą więc ja bym jej już nie zostawiła bo boje się że skręci sobie kark w domu ma już taki tapczanik ale u mojej mamy jak śpi to w takim łóżeczku turystycznym ale już nie będzie bo też wychodzi górą nie wiem jak bo nie widziałam jak to robi ale aż boję się pomysleć :szok:

reklama
Rozumiem, pamietam jak biegiem szczebelki w lutym wyjmowalismy bo kiedys wchodze, a tam olo na poreczy jak na koniu jedzie...
bardzo mi sie marzy to metalowe dla Olafa:)

Do góry