reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Powiem Wam,że ja nie mam szału kupowania ciuchów. naprawdę. Kupuję to co jest potrzebne. Może dlatego,że dla siebie też nie mam parcia na kupowanie. No chyba,że buty,ale to inna historia
Powiem Wam,że ja nie mam szału kupowania ciuchów. naprawdę. Kupuję to co jest potrzebne. Może dlatego,że dla siebie też nie mam parcia na kupowanie. No chyba,że buty,ale to inna historia
Nuska, Damian ma dwa bezrękawniki i ja jestem bardzo zadowolona, zakładam pod niego grubszą bluzę i mały nie musi się męczyć w kurtce ( tzn.ja przy ubieraniu jej)Mam pytanko chciałam kupic Igorkowi taki bezrękawnik i się zastanawiam czy warto
Poza tym super poważnie wygląda w takim stroju
Osobiście polecam
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mam nadzieję, że się przyda bezrękawnik, bo Maciuś już ma zakupiony. W zeszłą wiosnę i na jesieni widziałam dzieci w nich, więc powinny się przydać.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja mam taki bezrękawnik, tzn. Mateusz i prawdę powiedziawszy to założyłam go kilka razy we wrześniu (pamiętasz takie jesienne pomarańczowe sloneczne zdjęcia?) no i teraz jak już zrobi się cieplej też z kilka razy. Fajnie wygląda w takim bezrękawniku,ale niekoniecznie jest praktyczny
donkat
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że się przyda bezrękawnik, bo Maciuś już ma zakupiony. W zeszłą wiosnę i na jesieni widziałam dzieci w nich, więc powinny się przydać.[/quote]
julitka wlasnie miala i sie sprawdzil. czesto go uzywalysmy.
Nuska, co do tej aukcji, to nie wiem, czy warto wydawac tyle kasy. co prawda jest to NEXT, a on ma dosc dorgie ciuszki w poprownaniu z innymi markami, ale ten bezrekawnik jest uzywany wydaje mi sie, ze spokojnie kupisz nowy za te cene, lub wiele tanszy w ciuchowni
reklama
Nuśka u nas bezrękawnik to podstawa już wiosną zeszłego roku je praktykowałam a na jesieni to było ekstra rozwiązanie gdy nie byłam do końca pewna jak ubrać małą więc było na cebulkę i wrazie czego bezrękawnik zciągałam teraz na wiosnę ma 2 jeden jeszcze z jesieni jest dobry i drugi nie dawno kupiłam;-) także ja polecam a co do ceny to wypowiadać się nie będę bo w końcu to next więc jakośc gwarantowana wystarczy spojrzeć ile za nowy byś musiała dać a stan ponoć bdb +++:-)