reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
na styk?:szok: ona naprawde jest spora i na 2-3lata. zimowa sie inaczej uklada, wiec musi byc wieksza. przymierz moze do tych wiosennych, ktore ma

domierzylam teraz do julitki: dlugosc przed kolanko, rekaw musialabym 2-3 razy podwinac, na szerokosc luzna. zmierzylam teraz julitke i ma 81-82cm

Pomierzyłam wszystkie 3 i najbardziej zbliżone ma wymiary do tej największej (wiatrówki), która jest troszkę za duża. Ale mnie kusi :sorry::-p
A z przesyłką ile?
Kurna, sama nie wiem, troszkę chyba za drogo będzie :sorry::zawstydzona/y:

przesylka 8zl. ta z powodzeniem wystraczy jescze na jesien.

nie namawiam, nie popedzam. ja mam czas:-)

mam jeszcze fajny 3pak bluzeczek z dlugim rekawkiem. postaram sie zaraz wrzucic zdjecie

s170wo.jpg

24d3doi.jpg

2zrg94w.jpg

rozmiar z metki 12-18m-cy, ale na moj gust sa dosc spore:
szerokosc 31cm x 2
dl. calkowita 34cm
dl rekawka od ramienia 32cm
dl. rekawka od paszki 26cm

100% bawelna, George, nowe z metka, cena 32zl +8zl przesylka

Ostatnia edycja:
Donkat, bardzo ładna kurteczka, ale na mojego Damiana duża-on wzrostowo jest podobny do Waszej Julitki. A na dłuższy zapas nie chcę zbytnio kupować czegokolwiek bo mały podostawał mnóstwo ciuchów.
Przypuszczam, ze jak wystawisz na allegro szybko sie znajda chetni.

reklama
Donkat zaczepista ta kurtka, my szukamy własnie zilone, jak Carioca, ale kurcze za duża.

Sprzedaj na allegro na 100% Ci pójdzie nawet drożej, albo poczekaj do jesieni to nasze maluchy podrosną

Do góry