reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Kuba ma na razie jedną wiązaną a daszkiem : ) dziś chce mu kupić drugą, ale jeszcze nie wiem czy to będzie wkłądana czy też wiązana. Wydaje mi sie, że te wiązane są pewniejsze lepiej przylegają do główki i w wypadku wiatru lepiej osłonić uszka przed zawianiem.

reklama
Ja wczoraj kupiłam małej wiązaną i ma jeszcze jedną też wiązaną. Niestety narazie odpadają nakładane bo na głowie są może minute potem zdejmuje nakłada i tak w kółko:wściekła/y:

My mamy na razie jedna na wiązanie. Chciałam do Oliwci berecik kupić niestety nigdzie nie umiem dostać takiego jak chcę.
Zamówiłam jej dzisiaj opaskę z różą.
PROMOCJA opaska z RÓŻĄ-wytworna 100% BAWEŁNA (581678780) - Aukcje internetowe Allegro
M. powiedział, że koszmarna jest.

My już buciki mamy kupione z Elefanten. Jeszcze mam w planach zakup bucików do sukienki. Kurtki mamy trzy (2 płaszczyki + wiatrówka), więc więcej nie będę kupować. Chociaż zakochałam się w jednej kurteczce z Zary z podpinka którą można wykorzystać jako kamizelkę.

tmadzik tą opaske kupowałas pod zdjęcia?????

Ja za to zakochałam sie tez w beretach tej wiosny mama robi taki, dokładnie bo wzięła wzór a potrafii wydziergać. Cena jest szokująca:

NOWY beret NEXT za 39,90 zł HIT!!! CUDO!!! (584185716) - Aukcje internetowe Allegro

Haha :D Skąd wiedziałaś? :laugh2: Chce jej sesje zrobić ;-) a, że jeszcze włosków jako takich nie ma pomyślałam, że może to fajnie wyglądać.

A powiedz mi ile Twoja mama wzięłaby za taki berecik?

Haha :D Skąd wiedziałaś? :laugh2: Chce jej sesje zrobić ;-) a, że jeszcze włosków jako takich nie ma pomyślałam, że może to fajnie wyglądać.

A powiedz mi ile Twoja mama wzięłaby za taki berecik?
ja teżuwielbiam fotografię, więc sie domysliłam, w końcu profesjonalistka z Ciebie.

A co do berecika to nie mam pojęcia, bo nigdy nie robiła dla kogoś tylko nam - dzieciom i wnuczkom robi:tak:

reklama
Do góry