Kuba ma na razie jedną wiązaną a daszkiem : ) dziś chce mu kupić drugą, ale jeszcze nie wiem czy to będzie wkłądana czy też wiązana. Wydaje mi sie, że te wiązane są pewniejsze lepiej przylegają do główki i w wypadku wiatru lepiej osłonić uszka przed zawianiem.
reklama
tmadzik
Fanka BB :)
My mamy na razie jedna na wiązanie. Chciałam do Oliwci berecik kupić niestety nigdzie nie umiem dostać takiego jak chcę.
Zamówiłam jej dzisiaj opaskę z różą.
PROMOCJA opaska z RÓŻĄ-wytworna 100% BAWEŁNA (581678780) - Aukcje internetowe Allegro
M. powiedział, że koszmarna jest.
My już buciki mamy kupione z Elefanten. Jeszcze mam w planach zakup bucików do sukienki. Kurtki mamy trzy (2 płaszczyki + wiatrówka), więc więcej nie będę kupować. Chociaż zakochałam się w jednej kurteczce z Zary z podpinka którą można wykorzystać jako kamizelkę.
Zamówiłam jej dzisiaj opaskę z różą.
PROMOCJA opaska z RÓŻĄ-wytworna 100% BAWEŁNA (581678780) - Aukcje internetowe Allegro
M. powiedział, że koszmarna jest.
My już buciki mamy kupione z Elefanten. Jeszcze mam w planach zakup bucików do sukienki. Kurtki mamy trzy (2 płaszczyki + wiatrówka), więc więcej nie będę kupować. Chociaż zakochałam się w jednej kurteczce z Zary z podpinka którą można wykorzystać jako kamizelkę.
tmadzik tą opaske kupowałas pod zdjęcia?????
Ja za to zakochałam sie tez w beretach tej wiosny mama robi taki, dokładnie bo wzięła wzór a potrafii wydziergać. Cena jest szokująca:
NOWY beret NEXT za 39,90 zł HIT!!! CUDO!!! (584185716) - Aukcje internetowe Allegro
Ja za to zakochałam sie tez w beretach tej wiosny mama robi taki, dokładnie bo wzięła wzór a potrafii wydziergać. Cena jest szokująca:
NOWY beret NEXT za 39,90 zł HIT!!! CUDO!!! (584185716) - Aukcje internetowe Allegro
tmadzik
Fanka BB :)
tmadzik tą opaske kupowałas pod zdjęcia?????
Haha Skąd wiedziałaś? Chce jej sesje zrobić ;-) a, że jeszcze włosków jako takich nie ma pomyślałam, że może to fajnie wyglądać.
A powiedz mi ile Twoja mama wzięłaby za taki berecik?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Berecik i opaska prześliczne. Jak kupiłam niewiązaną,a podobała mi się taka bawełniana coś na ten styl SCOOBY- DOO na wiosnę ODJAZDOWA PATROLÓWKA (594067998) - Aukcje internetowe Allegro tylko daszek był usztywniony,ale miękki i ona nie była do wywijania. Najładniej było mu w dziewczęcej
ja teżuwielbiam fotografię, więc sie domysliłam, w końcu profesjonalistka z Ciebie.Haha Skąd wiedziałaś? Chce jej sesje zrobić ;-) a, że jeszcze włosków jako takich nie ma pomyślałam, że może to fajnie wyglądać.
A powiedz mi ile Twoja mama wzięłaby za taki berecik?
A co do berecika to nie mam pojęcia, bo nigdy nie robiła dla kogoś tylko nam - dzieciom i wnuczkom robi
w textil markecie za 11zł i były brązowo-rudawe i żałuję, że nie kupiłam, bo by kurtki pasowała, ale za kilka dni kupięAgulka - mi się podoba czapka Adasia z podpisu, gdzie kupowałaś i czy były w brązach?
reklama