reklama
Kurteczka Coccodrillo z zeszlorocznje kolekcji wiec jakosciowo super. Za 47 zika z kosztami przesylki. Jedna identyczna sprzatnieto mi sprzed nosa wiec o ta sie bilam jak lwica hehehe...bo Stasiowi slicznie w zoltym!:-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja ostatnio robiłam przegląd i mamy ze 4 kurtki na wiosnę + 2 bluzy polarowe + sztruksową marynarkę. Więc mam spokój
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja też nie muszę kupować kurtki. Maciuś ma 3 kurtki i 2 bluzy polarowe.
Kurteczka Coccodrillo z zeszlorocznje kolekcji wiec jakosciowo super. Za 47 zika z kosztami przesylki. Jedna identyczna sprzatnieto mi sprzed nosa wiec o ta sie bilam jak lwica hehehe...bo Stasiowi slicznie w zoltym!:-)
Uwielbiam ich ciuchy no i gatunkowo rewelacja jeszcze się na nich nie zawiodłam.
Na jaki rozmiar kupujecie kurteczki wiosenne, 86 czy 92.
Kasia to nie pytanie do Ciebie;-) ale możesz odpowiedzieć
Ta jest śiczna, ale ta cena nie na moja kieszeń:-(
NEXT ŚLICZNA KURTKA NA WIOSNĘ CUDO ! 86 NOWA (584119136) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT ŚLICZNA KURTKA NA WIOSNĘ CUDO ! 86 NOWA (584119136) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na razie nie kupuje, bo mały ma i katanke, kurtkę (na 86)i 3 bluzy takie grubsze+ chyba ze dwie z polaru i dwa bezrękawniki. Muszę jeszcze dokonać oględzin ciuszków pochowanych w kartonachNa jaki rozmiar kupujecie kurteczki wiosenne, 86 czy 92.
Kurtka faktycznie super, ale tez nie na moja kieszeń
reklama
donkat
Fanka BB :)
dziewczyny, przypomnialam sobie, ze mam jeszcze do sprzedania chlopieca nowa kurteczke na wiosne. firmy George.
z wierzchu sliski material jak ortalion, pod spodem pikowana podszewka. bez kaptura, ze stojka. rozmiar zmetki 2-3 lata. wymiary:
dl. rekawa od ramienia 30cm + 4cm sciagacza
dl rekawa pod paszka 23cm+4cm
szerokosc 36cm x2
dl. calkowita 43cm
obwod szyi ok.17cm x2
z wierzchu sliski material jak ortalion, pod spodem pikowana podszewka. bez kaptura, ze stojka. rozmiar zmetki 2-3 lata. wymiary:
dl. rekawa od ramienia 30cm + 4cm sciagacza
dl rekawa pod paszka 23cm+4cm
szerokosc 36cm x2
dl. calkowita 43cm
obwod szyi ok.17cm x2