reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Kurteczka Coccodrillo z zeszlorocznje kolekcji wiec jakosciowo super. Za 47 zika z kosztami przesylki. Jedna identyczna sprzatnieto mi sprzed nosa:wściekła/y: wiec o ta sie bilam jak lwica hehehe...bo Stasiowi slicznie w zoltym!:-)

Kurteczka Coccodrillo z zeszlorocznje kolekcji wiec jakosciowo super. Za 47 zika z kosztami przesylki. Jedna identyczna sprzatnieto mi sprzed nosa:wściekła/y: wiec o ta sie bilam jak lwica hehehe...bo Stasiowi slicznie w zoltym!:-)

Uwielbiam ich ciuchy no i gatunkowo rewelacja jeszcze się na nich nie zawiodłam.:tak:

Nuska - jak mozesz podaj fotki bucikow z Humanica bo szukam fajnych w GD a na stronei Humanic nie widzialam sensownych...:dry::-(

Na jaki rozmiar kupujecie kurteczki wiosenne, 86 czy 92.

Kasia to nie pytanie do Ciebie:-D:-D;-):-p ale możesz odpowiedzieć:-D:-D:-D

Ta jest śiczna, ale ta cena:szok::szok::szok: nie na moja kieszeń:no::no::no::-(

NEXT ŚLICZNA KURTKA NA WIOSNĘ CUDO ! 86 NOWA (584119136) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na razie nie kupuje, bo mały ma i katanke, kurtkę (na 86)i 3 bluzy takie grubsze+ chyba ze dwie z polaru i dwa bezrękawniki. Muszę jeszcze dokonać oględzin ciuszków pochowanych w kartonach
Kurtka faktycznie super, ale tez nie na moja kieszeń

reklama
dziewczyny, przypomnialam sobie, ze mam jeszcze do sprzedania chlopieca nowa kurteczke na wiosne. firmy George.

z wierzchu sliski material jak ortalion, pod spodem pikowana podszewka. bez kaptura, ze stojka. rozmiar zmetki 2-3 lata. wymiary:
dl. rekawa od ramienia 30cm + 4cm sciagacza
dl rekawa pod paszka 23cm+4cm
szerokosc 36cm x2
dl. calkowita 43cm
obwod szyi ok.17cm x2

2e4c5cx.jpg

2lcwcxu.jpg

rmo9ko.jpg

Do góry