reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Justyna też jestem za tym 2, ale i spodenki są świetne. Mam dość sporo rzeczy od tego sprzedawcy i mogę Ci powiedziec, że gatunkowo są bardzo dobre. Już wczesniej widziałam te spodenki i jestem bardzo na nie napalona, ale na razie muszę dać na luz bo w styczniu już zaszalałam i zaopatrzyłam Kube w dość pokaźny zapas ubranek na wiosnę i lato. Brakuje mu tylko takich bojówek : )

Butki chce mu kupić jedne bardziej drugie mniej odkryte. W zeszłym roku już sobie narobiłam kupując jedynie jedną pare takich bardziej odrytych butów kiedy było zimno lub padał deszcz siedzieliśmy w domu bo nie miał odpowiednich butów. Tak więc teraz na wiosne chcę mu kupić takie jak Agulka kupiła Adasiowi - mam nadzieje, że się nie obrazisz Agulka : ) że zgapiam - a drugie rzymeczki, aby miał paluszki odkryte.
no cos Ty:-):-)
Justyna, moim zdaniem tez numer 2. Co do bucików dla maluszków- ja na teraz chcę kupic jakieś adidaski+ coś podobnego jak Agulka Adasiowi kupiła.

ja tak samo jak Gagulec, nawet juz mam upatrzone adidaski;-):tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja na wiosnę-lato planuję kupić 3 pary, pełne, takie jak Agulka i później typowe sandałki. I kalosze by się przydały dla mojego wsiowego chłopaka:sorry2:

Ja na wiosnę-lato planuję kupić 3 pary, pełne, takie jak Agulka i później typowe sandałki. I kalosze by się przydały dla mojego wsiowego chłopaka:sorry2:
Damian dostał nówki w spadku po niby kuzynce, która nie chciała nosić takich butków- tylko, ze są czerwone troszkę:zawstydzona/y: ( ale jak pojedziemy na wichurę do prababci to nikt nie będzie się patrzył ;-))

Dziewczyny nie wiem jak Wy byłyście ubierane jako dzieci, ale Kuba powinien bardzo dziekować, że nie ma takich obciachowych sweterków i butów jakie ja nosiłam i dopiero na zdjeciach widziałam jak ja wyglądałam : /

Dziewczyny nie wiem jak Wy byłyście ubierane jako dzieci, ale Kuba powinien bardzo dziekować, że nie ma takich obciachowych sweterków i butów jakie ja nosiłam i dopiero na zdjeciach widziałam jak ja wyglądałam : /
za ponad 20 lat nasze dzieci tez będą mówiły, że obciachowo je ubierałyśmy:tak::tak::tak:

Ja wczoraj robiłam przegląd ubranek po Kubie i kilka rzeczy wywaliłam, bo uznałam je za "obciachowe" a to dopiero dwa lata minęły:-):-):-)

A kalosze to obowiązkowy punkt programu - naprawdę warto się zaopatrzyć, bo w ciepły wiosenny dzień, kiedy jest jeszcze mokro po deszczu to sama radość wybrać się na spacer po kałużach. Kuba ma do tego takie materiałowe wkładki, które nie przemakają, bo niestety, niektóre kalosze nie są w 100% szczelne. A zwykłe kalosze można już kupić za 15 zł w zwykłym sklepie obuwniczym.

:baffled:to moje dzieci mają dużo ubranek po kimś np. Ola ma dużo po kuzynce która ma prawie 16 lat w większości chodzi po domu ale są tez takie które jeszcze nadają się na wyjścia;-)a Mateusz przez zimę chodzil w czapce po tatusiu która ma już prawie 30 lat:szok::rofl2:

reklama
moja Jula nie może nosić kaloszy ani bucików z CCC itp:-:)-:)-:)-( więc my obuwie musimy kupować bardzo rozsądnie bo jedna para wynosi nas okolo 160zl:baffled:

Do góry