reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Agulka super ciuszki:tak: ja dziś na lumpku trafiłam super kombinezon dla Tuśki powinien być w sam raz na przyszły rok dwuczęściowy czerwony na polarku i zapłaciłam całe 15zł:szok::-D a dzisiaj przyszła niespodzianka dla Tuśki !!Iglo+ tunel+ domek dla dzieci.. super zabawa!!! (566704662) - Aukcje internetowe Allegro rzołożyliśmy jej na próbę tylko domek i tunel zresztą na iglo już by w naszym wielkim pokoju nie starczyło miejsca:-p mała miała ogromną radochę i nawet ciężko ją było wyciągnąć do kąpania na które zawsze biegnie z ochotą:-)

reklama
Słyszałyscie o macie do tańczenia Barney dla maluszków??????? Ma któraś taką???? cos o niej słyszałyście???? BO tak się zastanawiam czy kupic Oliwce,ona strasznie lui tańczyc i wygłupiać sie przy muzyce :-)
My mamy zwykłą mate. Na razie Karolina po nie tylko chodzi. W sumie była kupiona dla starszego i dla nas :-D. A tu znalazłam barneya [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Mi-i3csXFQo"]YouTube - Dance with Barney[/ame] ja mam takie zboczenie, że jak szukam jakiejś zabawki interaktywnej dla bombli to sprawdzam najpierw jak ona funkcjonuje. Na youtube praktycznie wszystko się znajdzie nawet z pokazem składania stolika do karmienia hahahaaa...

Dostaliśmy zaproszenie dzisiaj na to wesele kwietniowe i szukałam czegos dla Mateusza. Zastanawiałam się nad Ubranko-spodnie, kamizelka,muszka- 86 (570286451) - Aukcje internetowe Allegro ,ale chyba nie praktyczny zakup to by był. Więc Ubranka od Grusi-mix kolorów-86+gratis (570310884) - Aukcje internetowe Allegro albo same spodenki,bo koszule i bezrękawniki ma KidsMode~NOWE,FANTASTYCZNE BOJÓWKI 24-ok.86 c.bei (569777373) - Aukcje internetowe Allegro. A dla siebie znalazłam butki do tej kiecki,nie ma ich w internecie:baffled: Na metalowej szpilce, czarne z satyny, tylko na pięcie i na palcach jest but. Może zwróciłyście uwagę w swoich CCC. Kosztowały 60 lub 70zł.
Te też są fajne Kolekcja damska
Kolekcja damska

Też tak myślę. I bardziej praktyczny ten 2 kpl.
Jakie buciki teraz kupujecie? Bo oglądałam te co Agulka kupiła i ja o takich bardziej wyciętych myślałam na ciepłą wiosnę-lato,a teraz typowe półbuty.

Justyna też jestem za tym 2, ale i spodenki są świetne. Mam dość sporo rzeczy od tego sprzedawcy i mogę Ci powiedziec, że gatunkowo są bardzo dobre. Już wczesniej widziałam te spodenki i jestem bardzo na nie napalona, ale na razie muszę dać na luz bo w styczniu już zaszalałam i zaopatrzyłam Kube w dość pokaźny zapas ubranek na wiosnę i lato. Brakuje mu tylko takich bojówek : )

Butki chce mu kupić jedne bardziej drugie mniej odkryte. W zeszłym roku już sobie narobiłam kupując jedynie jedną pare takich bardziej odrytych butów kiedy było zimno lub padał deszcz siedzieliśmy w domu bo nie miał odpowiednich butów. Tak więc teraz na wiosne chcę mu kupić takie jak Agulka kupiła Adasiowi - mam nadzieje, że się nie obrazisz Agulka : ) że zgapiam - a drugie rzymeczki, aby miał paluszki odkryte.

Ostatnia edycja:
Justyna, moim zdaniem tez numer 2. Co do bucików dla maluszków- ja na teraz chcę kupic jakieś adidaski+ coś podobnego jak Agulka Adasiowi kupiła.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry