reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
W ogrodzie fajnie prezentowałaby się zjeżdzalnia z drugiego linku :) ta mi wpadła w oko, ale tylko wizualnie nie vzytałam nic w opisie.

Iza my na jesień też zjeżdżalnie i mamy wlaśnie coś takiego jak ta 3 i z tego co pamiętam Tygrysek też ją ma i jest z niej zadowolona my jak narazie testowaliśmy ją tylko w domu a na wiosne D zrobi do niej jeszcze podest:tak:tylko że my mamy z innej firmy i za 3m ślizg zaplaciliśmy 169zl
my mamy tą
http://allegro.pl/item553817360_just_fun_zjezdzalnia_slizg_3_00_m_gratis.html

Ostatnia edycja:

dwie pierwsze są śliczne i w zasadzie jak ktoś nie umie samemu zrobic stelarza bda super a pierwsza dodatkowo ma podłączenie do wody i moznaby zjeżdza do baseniku
jeśli chodzi o ostatnią to trzeba z drewna zbudowac taką budką i podest i w zaadzie więcej roboty i więcej mniejsca w ogrodzi i mi osobiście się bardziej podoba
Iza my na jesień też zjeżdżalnie i mamy wlaśnie coś takiego jak ta 3 i z tego co pamiętam Tygrysek też ją ma i jest z niej zadowolona my jak narazie testowaliśmy ją tylko w domu a na wiosne D zrobi do niej jeszcze podest:tak:tylko że my mamy z innej firmy i za 3m ślizg zaplaciliśmy 169zl
my mamy tą
- JUST FUN - ZJEŻDŻALNIA ŚLIZG 3,00 m + GRATIS (553817360) - Aukcje internetowe Allegro

tak monia ja też mam taki ślizg i jest super nawet zamieszczał zdjęcia na zamkniętym ładnie taki drewniany plac wygląda w ogrodzie

reklama
Do góry