reklama
jak zamierzalam, tak tez i zrobilam. kupilismy wczorja julitce 2 pary trzewiczkow jesienno-wiosennych z wyprzedazy, bo przeciez to juz nieaktulana kolekcja za obie zapalcilam 60zl, wiec jestem zadowolona
donkat a można wiedzieć jakie kupiłaś trzewiczki???? i gdzie??? ja też się rozglądam ,na razie jeszcze nic nie wybraam.A za taka cenę to naprawde warto.
donkat
Fanka BB :)
donkat a można wiedzieć jakie kupiłaś trzewiczki???? i gdzie??? ja też się rozglądam ,na razie jeszcze nic nie wybraam.A za taka cenę to naprawde warto.
kupilam w CCC i Deichmannie, obie pary do/za kostke, wiazane. jedne brazowe (moze bardziej chlipoeirce, ale to na podworko) a drugie rozowe
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Czasami mam problem, żeby zrozumieć o co Ci chodzi, ale tu chyba wiemmoze bardziej chlipoeirce
donkat
Fanka BB :)
Czasami mam problem, żeby zrozumieć o co Ci chodzi, ale tu chyba wiem
oz kurde, tu to nawet ja bym miala problem
wynika to z tego, ze za szybko chce cos napisac i przestawiam litery, a nie zawsze czytam to, co napisalam
mialo byc: chlopiece:-)
Wczoraj byliśmy w Tesco na zakupkach
z racji że 19 lutego jedziemy na urlop w góry stwierdziła, że musimy kupić sobie jaką walizkę no i coś tam wybraliśmy dla siebie i kupiliśmy też taką świetną dla Julci cała różowa z prosiaczkiem z kubusia puchatka z rączką do pchania
Mała oczywiście z nią śmigała po sklepie i wszyscy się za nią obracali- bosko to wyglądało
z racji że 19 lutego jedziemy na urlop w góry stwierdziła, że musimy kupić sobie jaką walizkę no i coś tam wybraliśmy dla siebie i kupiliśmy też taką świetną dla Julci cała różowa z prosiaczkiem z kubusia puchatka z rączką do pchania
Mała oczywiście z nią śmigała po sklepie i wszyscy się za nią obracali- bosko to wyglądało
Po dzisiejszych wygłupach na balonach zastanawiam sie nad takim czymś...... jak myslicie????
POMPOWANY OSIOŁEK DO SKAKANIA NYGUS-WAWA (537046215) - Aukcje internetowe Allegro
POMPOWANY OSIOŁEK DO SKAKANIA NYGUS-WAWA (537046215) - Aukcje internetowe Allegro
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, widziałam to na żywo w tym właśnie sklepie (mieszkałam niedaleko niego i dziś też tam zakupki zrobiłam;-)) i bardzo fajne się wydaje.
reklama