reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

jak zamierzalam, tak tez i zrobilam. kupilismy wczorja julitce 2 pary trzewiczkow jesienno-wiosennych z wyprzedazy, bo przeciez to juz nieaktulana kolekcja:-D za obie zapalcilam 60zl, wiec jestem zadowolona:tak:

reklama
jak zamierzalam, tak tez i zrobilam. kupilismy wczorja julitce 2 pary trzewiczkow jesienno-wiosennych z wyprzedazy, bo przeciez to juz nieaktulana kolekcja:-D za obie zapalcilam 60zl, wiec jestem zadowolona:tak:

donkat a można wiedzieć jakie kupiłaś trzewiczki???? i gdzie??? ja też się rozglądam ,na razie jeszcze nic nie wybraam.A za taka cenę to naprawde warto.:happy:

donkat a można wiedzieć jakie kupiłaś trzewiczki???? i gdzie??? ja też się rozglądam ,na razie jeszcze nic nie wybraam.A za taka cenę to naprawde warto.:happy:

kupilam w CCC i Deichmannie, obie pary do/za kostke, wiazane. jedne brazowe (moze bardziej chlipoeirce, ale to na podworko) a drugie rozowe

Wczoraj byliśmy w Tesco na zakupkach
z racji że 19 lutego jedziemy na urlop w góry stwierdziła, że musimy kupić sobie jaką walizkę no i coś tam wybraliśmy dla siebie i kupiliśmy też taką świetną dla Julci cała różowa z prosiaczkiem z kubusia puchatka z rączką do pchania:-D:-D
Mała oczywiście z nią śmigała po sklepie i wszyscy się za nią obracali- bosko to wyglądało:-D:-D

reklama
Do góry