reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
W Praktikerze są pojemniki na zabawki (i nie tylko) 5-litrowe po 20 zł i 20-litrowe po 40 zł, fajne poduszki/przytulanki po 20 zł i maty piankowe-puzzle po 23 zł.

Hruda, ja widziałam takie kapcie w C&A.

Hruda, ja widziałam takie kapcie w C&A.
My tu chyba nie mamy C&A ale zobacze w HaMie.

Ale jestem zadowolona:tak::tak::tak: bo przyszedl kombinezon z allegro i jest fajniejszy niz przypuszczalam:-):-):-). Lezy idealnie i Stas nie wyglada jak baławanek. Poza tym kupilam mu buty ( moja mama twierdzi ze sa dziewczece...no coz, byly miedzy rozowymi kozaczkami:sorry2:...) w ccc, sliczne skorzane,brazowe, cieple i wysokie, pasujace na bardzo puchata nozke mojego szkraba. Teraz zima nie jest nam zla!!!

My tu chyba nie mamy C&A ale zobacze w HaMie.

Ale jestem zadowolona:tak::tak::tak: bo przyszedl kombinezon z allegro i jest fajniejszy niz przypuszczalam:-):-):-). Lezy idealnie i Stas nie wyglada jak baławanek. Poza tym kupilam mu buty ( moja mama twierdzi ze sa dziewczece...no coz, byly miedzy rozowymi kozaczkami:sorry2:...) w ccc, sliczne skorzane,brazowe, cieple i wysokie, pasujace na bardzo puchata nozke mojego szkraba. Teraz zima nie jest nam zla!!!

Mamy mamy w Rumi w Auchanie :-)przy okazji zapraszam na kawkę no i w Gdańsku Centrum Matarnia.
A takie skarpeto kapcie na pewno są w H&M bo widziałam je tam kiedyś

Sliczne zdjęcie ma Staś w podpisie . Pięknie mu w czerwonym SUPER

Mamy mamy w Rumi w Auchanie :-)przy okazji zapraszam na kawkę no i w Gdańsku Centrum Matarnia.
A takie skarpeto kapcie na pewno są w H&M bo widziałam je tam kiedyś
Sliczne zdjęcie ma Staś w podpisie . Pięknie mu w czerwonym SUPER
Dziekuje za zaproszenie i Stasiowe komplementy...ale wlasnie ten kombinezon z Coccodrilla oddalam z powrotem do sklepu:-(...eee ladniej mu w pomaranczowym:-p;-):-D

Hruda - to chyba wiem które buciki kupiłaś. Co do skarpetko-kapciuszków to wyhaczyłam po 7 ziko w realu. Będę tam w poniedzialek, jakby co. I w Sopocie w takim niepozornym sklepiku na Al. Niepodległości (będę w pobliżu w sobotę), tylko nie pytałam po ile mają, widziałam tylko na wystawie, ale to nie jest ekskuzywny butik, taki zwykły z koronkami i nićmi, rajtami i skarpetami.

reklama
Wpadłam się pożalić :-( zmówiłam taki dresik
a dostałam taki taki
i nie podoba mi się juz do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą

A co do skarpeto-kapci jak się sprawują? Bo chyba muszę też Igorkowi takie kupić bo w tych co ma pocą mu się nóżki chyba mu w nich za ciepło.

Do góry