reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W Praktikerze są pojemniki na zabawki (i nie tylko) 5-litrowe po 20 zł i 20-litrowe po 40 zł, fajne poduszki/przytulanki po 20 zł i maty piankowe-puzzle po 23 zł.
Hruda, ja widziałam takie kapcie w C&A.
Hruda, ja widziałam takie kapcie w C&A.
My tu chyba nie mamy C&A ale zobacze w HaMie.Hruda, ja widziałam takie kapcie w C&A.
Ale jestem zadowolona bo przyszedl kombinezon z allegro i jest fajniejszy niz przypuszczalam:-):-):-). Lezy idealnie i Stas nie wyglada jak baławanek. Poza tym kupilam mu buty ( moja mama twierdzi ze sa dziewczece...no coz, byly miedzy rozowymi kozaczkami...) w ccc, sliczne skorzane,brazowe, cieple i wysokie, pasujace na bardzo puchata nozke mojego szkraba. Teraz zima nie jest nam zla!!!
My tu chyba nie mamy C&A ale zobacze w HaMie.
Ale jestem zadowolona bo przyszedl kombinezon z allegro i jest fajniejszy niz przypuszczalam:-):-):-). Lezy idealnie i Stas nie wyglada jak baławanek. Poza tym kupilam mu buty ( moja mama twierdzi ze sa dziewczece...no coz, byly miedzy rozowymi kozaczkami...) w ccc, sliczne skorzane,brazowe, cieple i wysokie, pasujace na bardzo puchata nozke mojego szkraba. Teraz zima nie jest nam zla!!!
Mamy mamy w Rumi w Auchanie :-)przy okazji zapraszam na kawkę no i w Gdańsku Centrum Matarnia.
A takie skarpeto kapcie na pewno są w H&M bo widziałam je tam kiedyś
Sliczne zdjęcie ma Staś w podpisie . Pięknie mu w czerwonym SUPER
Dziekuje za zaproszenie i Stasiowe komplementy...ale wlasnie ten kombinezon z Coccodrilla oddalam z powrotem do sklepu:-(...eee ladniej mu w pomaranczowym;-)Mamy mamy w Rumi w Auchanie :-)przy okazji zapraszam na kawkę no i w Gdańsku Centrum Matarnia.
A takie skarpeto kapcie na pewno są w H&M bo widziałam je tam kiedyś
Sliczne zdjęcie ma Staś w podpisie . Pięknie mu w czerwonym SUPER
Hruda - to chyba wiem które buciki kupiłaś. Co do skarpetko-kapciuszków to wyhaczyłam po 7 ziko w realu. Będę tam w poniedzialek, jakby co. I w Sopocie w takim niepozornym sklepiku na Al. Niepodległości (będę w pobliżu w sobotę), tylko nie pytałam po ile mają, widziałam tylko na wystawie, ale to nie jest ekskuzywny butik, taki zwykły z koronkami i nićmi, rajtami i skarpetami.
reklama
Wpadłam się pożalić :-( zmówiłam taki dresik
a dostałam taki taki
i nie podoba mi się juz do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą
A co do skarpeto-kapci jak się sprawują? Bo chyba muszę też Igorkowi takie kupić bo w tych co ma pocą mu się nóżki chyba mu w nich za ciepło.
a dostałam taki taki
i nie podoba mi się juz do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą
A co do skarpeto-kapci jak się sprawują? Bo chyba muszę też Igorkowi takie kupić bo w tych co ma pocą mu się nóżki chyba mu w nich za ciepło.