reklama
madziara158
Grudzień 2010
Tak wcześnie to na pewno nie są ruchy malucha. Kiszki jej marsza grają i tyle.
sarka
trójkowa mama
chyba chodzi o to że jest miesiąc do przodu,to dobrze, bo moja przyjaciółka jest 1msc + i ona już czuje, brzuch jej lata cały...i tak jakoś się przestraszyłam....
dobrze, że jesteście tutaj :*
ja cos ostatnio zastój, nie czuję prawie nic, czasem cos podrga, a wczesniej te ruchy były dość dosadne i czeste teraz prawie zero:-(
kotkanadachu
Zaangażowana w BB
No moja też kopnie jak jej się zachce , a przez te upały to jej sie nie chce , leniwa no - to po mężu
jejku ale się dzisiaj naśmiałam
nawiązałam z moją niunią coś w rodzaju dialogu. Jak jej kilka razy stuknę w brzuszek to ona odpowiada stuknięciem:-)
tak mocno już kopie, że bez najmniejszego problemu można zlokalizować spore wybrzuszenie. Niekiedy cały brzuch faluje - jak się przeciąga. Faktycznie w drugiej ciąży mocniej i szybciej czuć kopniaki.
nawiązałam z moją niunią coś w rodzaju dialogu. Jak jej kilka razy stuknę w brzuszek to ona odpowiada stuknięciem:-)
tak mocno już kopie, że bez najmniejszego problemu można zlokalizować spore wybrzuszenie. Niekiedy cały brzuch faluje - jak się przeciąga. Faktycznie w drugiej ciąży mocniej i szybciej czuć kopniaki.
No mój bąbelek ostatnio się bardziej ruchliwy zrobił. Może dlatego, że ja troszke sie wyciszyłam..Ale fakt w upały był spokojniejszy. Ja tez miałam stresa jak się troszke wyciszał ale gin mnie uspokoił, że Dzidzia w tych tygodniach może mieć dni spokojniejsze i mniej wyczuwalne...Zadrosze wam, że brzuszki chodzą i możecie wyczuć kopniaczki, u mnie tyle tłuszczyku, że jeszcze pewnie poczekam...
reklama
Elena
Grudniówka 2010
Przez te upały czuję maksymalnie 10 ruchów na dobę. Gdzie normalnie czułam z kilka razy tyle. Widać nie tylko nam upały dają się we znaki. Choć zaczynam sieniepokoić. Może nie powinnam ,bo 21.07 robiłam USG i wszystko było w porządku.