reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy maluszka

Przed chwilą miałam możliwość oglądania stópki (chyba, tak sądzę po kształcie) mojego dziecka. Wierciło się, chociaż jak na jego możliwości, to i tak spokojne było. Ale wypchnęło stópką mój brzuch. Coraz śmielej sobie poczyna. Pewnie w okolicach przyszłej wizyty już będę się Wam żalić, że dało mi popalić;-)

reklama
Dzidziuś robi postępy. :-D
Może nie będzie tak źle i maleństwo pomysli o mamusi. ;-)

znów je wczoraj poczułam :-D

jak się przewracałam z lewego boku na prawy to poczułam jak przylgnął dużą jak na niego powierzchnią, chyba brzuszkiem, ale to dziwne jest :-D pewnie mu się nie spodobała moja zmiana pozycji, i w ogóle wieczorem jak się kładę do łóżka to na dotyk przez brzuch wiem gdzie jest, bo w tym miejscu mam minimalnie bardziej wypchany brzuch... C. ciągle twierdzi, że słyszy jak on się tam wierci....

a ja zauważyła, że jak jest tak gorąco to i dzidzi się nie chce ruszać, pare razy tam puknie, powierci się i wszystko a jak tylko trochę chłodniej to daje popalić

reklama
Do góry