reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam pytanko: czy wasze maleństwa zrobiły się teraz może bardziej aktywne??? Moja córcia tak teraz dokazuje że szok:szok:!!! Jak zacznie jednocześnie machać nóżkami, rączkami i główką to mam wrażenie że mi zaraz coś pęknie, wody popłyną i mała wyskoczy:szok:
Kasia, moja szaleje strasznie zazwyczaj wieczorami, po tych jej harcach, skopaniu mi całego brzucha i szyjki to juz dawno powinnam urodzić, a tu nic......:confused:

reklama
hej dziewczyny cieszmy się bo niedługo będzie nam bardzo brakować tych "brzusznych" harców. Przecież to jest piękne NO NIE!

Jeju to tylko mój spokojniejszy się zrobił?!:confused:
Aż czasami się boję, że coś jest nie tak! Mi będzie brakowało tych kopniaczków ale z drugiej strony jak patrzę na spodnie sprzed ciąży to już nie mogę się doczekać kiedy je włoże:-)

Mój synuś od wczoraj tak wariuje w brzusiu jak by go rozerwać chciał...szczerze mówiąc wcale to nie jest przyjemne..no i skad on ma tyle sił ?? ;-)

reklama
Jeju to tylko mój spokojniejszy się zrobił?!:confused:
Aż czasami się boję, że coś jest nie tak!

Moja maleńka też od tygodnia jest taka jakby mniej wyczuwalna a ruchy są takie jakby bardziej ospałe i mam wrażenie że rzadsze- może to przed porodemm się tak wyciszyła :confused: Ale mój lekarz powiedział że wsszytsko jest w porządku i że malństwo po prostu ma mniej miejsca.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry