Mój mały praktycznie od urodzenia śpi z tetrą i teraz to chyba już bez niej nie zaśnie, zwłaszcza w dzień- smoczuś do buzi, pieluszka na twarz i do wózka :-) Moja mała też tak spała, ja i mój brat również. Wszyscy żyją, więc raczej da się pod tym oddychać.
reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
Wojtek w ciagu dnia ma tetra do spania, a w nocy jakos sie boje. u nas za to kroluje karuzela fisioprajs i dzwiek bicia sercs idealny do usypiania malca.
dobranocka
podwójna październikówka!
dobranocka ja to bym zawału chyba dostała i jednak trzymała pieluchy z dala od małego, ale ja to panikara pierwszej wody
Miałam plan żeby pociąć jedną tetrę na cztery albo nawet bardziej, bo... aniawa - oddychać fakt, pod tetrą się da, ale jak obkręci się w okół szyi to pozamiatane... U nas tez bez karuzelki fisioprajs (hihihi! Super Strip!) spania nie ma )))
dobranocka
no to postanowione - jutro ciachamy tetrę Sariska, jak mówisz że dzieciowi taki kawałeczek też wystarcza to spróbuję - dzięki!
natolin
Fanka BB :)
ooo, super, wiecie, że ja też myślałam o przecięciu tetry :-) fajnie, jutro to zrobię. mój przy karuzeli nie usypiał, tylko się przyglądał, póki jej nie popsułam ;-) z karuzelą to taki problem, że chyba jeszcze tylko kilka miesięcy zda egzamin
O, widzę, że z tą tetrą na twarzy to nie tylko mój usypia u mnie to też zazwyczaj działa!
Tylko ja stoję zawsze przy nim jak usypia w ten sposób, trzymam pieluszkę taką trochę uchyloną i od razu ściągam jak już lekko uśnie. Boję się, żeby się nie przydusił
Tylko ja stoję zawsze przy nim jak usypia w ten sposób, trzymam pieluszkę taką trochę uchyloną i od razu ściągam jak już lekko uśnie. Boję się, żeby się nie przydusił
Można się dołączyć? tak Was czytam i... ja chyba tez musze zaczas usypiac Mala z tetra a na sam poczatek to ja moze oducze duzdania w wozku;/ inaczej nie chce spac;/wczoraj w gosciach drzemala w foteliku ale tragedia a w domu do wozka i dziecko pelen odlot....
reklama
dobranocka