reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja też się boję dać pieluchę tetrową tak do łapki i żeby z nią spał przez noc. W dzień to co innego, bo ciągle mam go na uwadze no a w nocy już to inaczej jest. Ja też spałam z tetrą i żyję. Podobno dzieci bardzo lubią tak spać z pieluszką. Chyba im wtedy przytulniej jest.
JOLI77
Fanka BB :)
Co do pieluszki to moja starsza córka ma 4 lata i jeszcze śpi w nocy z pieluszką -mówi na nią "psiulka"nie wiem skąd jej się to wzięło!
Niestety nie pamiętam od kiedy zaczęła z nią spać w nocy-bo mała też lubi się do czegoś przytulać przed snem.Ale chyba za wcześnie aby jej ją podać!
Niestety nie pamiętam od kiedy zaczęła z nią spać w nocy-bo mała też lubi się do czegoś przytulać przed snem.Ale chyba za wcześnie aby jej ją podać!
JOLI77
A a nasza Gabi dziś zaliczyła po raz pierwszy przewrotkę z brzuszka na plecki:-)
czarodziejkaM
A a nasza Gabi dziś zaliczyła po raz pierwszy przewrotkę z brzuszka na plecki:-)
no to gratka gratki! U nas odwrotnie,młody przewraca się z brzuszka na plecki,ale wydaje mmi się że narazie jest to dziełem przypadku jak mu głowa przeciąży i rączkę odciągnie od podłoża
reklama
emiliab
Gratuluję!!!
A Franek śpi z maskotką-borsuczkiem. Dostał ją jeszcze w szpitalu od starszego brata. Bardzo lubi się w nią wtulać. Jakub też ma maskotkę -pieska i do tej pory z nim śpi