reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
ninja - zdjecia sa rewelka!!!Super ten twój brzuszaczek :tak::-)a w herosów tez gramy z moim łukaszem tylko jakoś zawsze na koniec podbija wszytskie moje zamki i doopa blada z tego grania;-)
marteczka - tez mam 100 w biodrach - od razu, na poczatku ciązy mi się tak mocno rozeszły (miałam 92) ale to normalne - rozluxniaja sie wiązadła w stawach biodrowych zeby łatwiej było urodzic - to dlatego tez mamy taki ciążowy chód:sorry2:po [po porodzie wróci z czaem do normy wiec nie bój się:tak::-)

Sabincia faktycznie amsz malusi brzuszek no ale pomiędzy mna a toba jest aż 6 tyg wiec to duza róznica;-)
Darina no a gdzie buziaczek:-(brzuszek pierwsza klasa:-)

Sabincia ale kruszyna z ciebie;-)ja taki brzucholek to miałam chyba...na początku listopada:tak:
Darinia chyba gabarytowo prezentujemy się podobnie;-)
Dusia a widzisz:-):-):-)a ja 6-go:-)Więc to chyba był ten czas bo mamy różnicę 2tyg ciąży

osiągnęłam własnie wymiary typowego kołka drewnianego - 100/100/100 (biust/brzuch/biodra) i w sumie moge na razie stiwerdzić ze prócz brzucha od ładnych kilku tygodni nie przybywa mi nigdzie.W zasadzie jak rpzytyłam w biodrach i piersiech na poczatku tak teraz ładnie sotje a brzuszek idzie do przodu - juz 32 cm wiećej niż 8 mieisęcy temu:tak::-)ale fajno - ciekawe ile bede miałą w dniu porodu:confused:
waga na razie sie stabilizuje na 12 kg na plusie

reklama
Do góry