reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

tak mówią :) ale jak bedzie dopiero zobaczymy w sumie juz nie zwracam na to uwagi bo cała uwage skupiam na dziecku bo mam dosc trudna ciaze , ale po porodzie napewno sie tym pozadnie zajme :)

reklama
ojojoj zaniedbałam strasznie ten wątek a tu taki atrakcje:-):-)

giza rewelacyjny ten brzusio... i cały się do przodu wypiął:-) czy ty jesteś pewna, że tam córę nosisz?:-):-) a co do połkniecia piłki to mój synio jest gorliwym wyznawcą tej teori:-D

dusia a ty to drobinka jesteś i ślicznie ci z tym brzucholkiem:-)

kasia brzuszek wygląda na nie za duży jak na 32 tc.. wcale nie widac tych 107 cm..

ninja no i wreszcie cię mogę obejrzeć w pełnej okazałości:-):-) laseczka jesteś niezła:-)

darinia masz być z czego dumna:-) brzyszek pierwszorzedny... tylko jeszcze buźkę poprosimy:-)

sabincia gdzie ty swojego malucha nosisz? malusieńki masz brzuszeczek:-):-)

niekat a ty to przynajmniej możesz być dumna z tej stówy w cycach, bo u mnie tylko brzuch wypiety, a cyców jak nie było tak nie ma:-D:-D

przyszłamamusia i jak mi ktoś jeszcze raz powie, że córka zabiera matce urodę to go zaraz do ciebie wyślę!! zreszta na tym forum mamusie córeczek zdecydowanie obalaja ten mit:-):-) oj służy ci ta ciąża:-) i nie śpiesz mi się z tym rozpakowaniem, bo ja jkestem tylko lekko ponad tydzień po tobie:-)

Sabincia, Przyszla mamusiu faktycznie brzuszki wam rosna (mniej czy wiecej) ale wy to nadal kwitniecie:-)

Niekat rozbroilas mnie opisem swojej ponetnej figury;-):-)

Przyszla mamusiu powiem szczeze, ze z lekka zazdroszcze Ci tego fotela bo wyglada na super wygodny :-)

darincia - zdjęcie z tego samego tc co moje ale rzeczywiście brzusio duuuuzo pokaźniejszy:-D
przyszła mamusiu - ciąża ci służy :tak:nie dość że kształtny brzusio to ty też nieźle wyglądasz (a mówią że dziewczynka odbiera urodę;-))
sabincia - twój brzusio też fajny a większy rozmiar jeszcze przed tobą ;-)

" kasia brzuszek wygląda na nie za duży jak na 32 tc.. wcale nie widac tych 107 cm.."
może i nie widać ale ja je dokonale czuję ;-)szczególnie gdy musze się schylić :-D

33-ci tydzień ciąży :)
Pozdrawiam

Załączniki

• collage3.jpg
    collage3.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry