reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Ninja bardzo zgrabny brzuszek a i Ty cała szczuplutka i zgrabna:tak::-D:tak:
Podejrzałam u Ciebie na kompie - grywasz w herosa?? My całą rodzinką:tak:, moi panowie właśnie grają:tak:;-):-D

reklama
Ninja - laska z Ciebie jak nie wiem ;-)! Brzuszek nie duży, za to cyce pokaźne ;-):-D kurcze, daj ich troche :zawstydzona/y::-D bo ja to patrząc po całości mam malutkie :zawstydzona/y:

dzieki dziewczyny za miłe słowa:-) może brzusio niezbyt duży ale widać go juz od 3 miesiąca ciaży:-D i jak mi wszyscy mówią, ostatnio sporo przybrał (tak na pierwszy rzut oka:-D)
niekat ostatnio mierzyłam sie 10.01 i miałam 107 cm w pępku czyli przez 2 miesiące doszło 7cmno i wagowo 12 kg na+:baffled:
ninja rzeczywiście podobne mamy brzusie:tak:

Dusia a kiedy brałaś ślub?Bo podobno tak to już jest,że po weselu wyskakuje:-Dmi też do ślubu jeszcze luz a później"plum"!
Kasia powiem ci,że prezentujesz się zawodowo;-)
Ninja ale Dżaga z ciebie,jak stoisz bokiem to tyłeczek masz proporcjonalny z brzuszkiem:tak:,i bardzo fajna tuniczka
No ja mam równą 100 w pępuchu,a co gorsza w biodrach też:wściekła/y:,a miałam 90!Chociaż nie wydaje mi się żebym przytyła:no:!Tak się rozszerzają biodra???:confused:I już tak zostanie???Bo chyba w żadne spodnie swoje nie wejdę:sorry2:...

reklama
Do góry