reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Ja tez brodaki mam spoko ale żyłki widać ;-)
co do rozstępów to zaczęły mi sie pojawiać na brzuchu tylko buuuuuu

Ja też mam rozstępy mimo stosowania musteli, a brodawki mama większe i ciemniejsze, a na około pełno żyłek

Mi też się "rozlały" brodawki i szczerze mówiąc od początku ciąży robią się coraz brzydsze i brzydsze, bleee, a były takie malutkie i różowiutkie, pewnie już nigdy nie wrócą..:baffled:
W pępku mam już 109! ale rozstępów jeszcze nie widać i trochę się temu dziwię, bo nie używam żadnych specjalnych kremów, ale pewnie doczekam się wysypu pod koniec, bo podobno potrafią w ciągu kilku dni wyjść w koszmarnych ilościach:-:)-(

Ja mam okropne rozstepy na prawej piersi :( na brzchu na szczescie na razie nie i mam nadzieje ze tak zostanie. Co do brodawek to tez sa troche wieksze i brzydko-ciemne
Generalnie nie lubie swojego ciala w ciazy, jedyne co mi sie podoba to brzuch

na brzuchu rozstępów brak ale mam kilka czerwonych na bokach a smaruje się codziennie od początku podobno to zależy od skóry gdzie ma pęknąć to i tak pęknie :zawstydzona/y:

Ja oglądam się co chwilę pod kątem rozstępów, o dziwo jeszcze ich nie zauważyłam, ale obawiam się że to tylko kwestia czasu. Na początku trzeciego trymestru mam brzuch jak z Irenką przy porodzie :baffled:

Brodawki też mam wielki i rozlane, do tego mapę hydrologiczna na piersiach, dekolcie i brzuchu - żyła na żyle. Jakby tego było za mało, na dekolcie właśnie, na piersiach, na szyi itd powychodziły mi takie malutkie, jasnobrązowe brodawki. Miałam to samo przy Irence, to zależne od hormonów, mimo wszystko brzydko wygląda, niestety :no:

reklama
mnie brodawki jedynie pociemniały a żyłki widac troszke bardziej niż normalnie ale podejrzewam jak ninja ze to głównie przez nieopalona skórę:sorry2:a co do rozstepów na brzuchu o którr tak kwiczałam wczoraj... nie ma nowych - to były tylko stare po oliwii ale jakoś dziwnie mi sie wydały świerze jednak po dokłądniejszym przyjżeniu się stwierdzam ze jest ok.Nic nowego nie przybyło w tej ciązy i dobrze bo sie smaruję dwa razy dziennie musiwi jak nie wiećej kremem Dove i moze wytrzymam jakoś.Brzuch mam większy niz z Oli a z nią wywaliło mi szramy w 5 dni po terminie (tuz przed prodem)....

Do góry