reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Heh ja powtórze super brzusioo i spory bo pewnie duzy facet w nim mieszka:-)
Wygladasz super Tobie to tylko w ciąży chodzic:) Ja mam podobny kształt wiec moze tez bedzie facio:-p

reklama
no ja mam juz w brzuszku 97 co oznacza ze przybyło mi przez niecałe dwa tygdodnie 3 cm!!! ale ja to czuję:tak:brzuch mam maksymalnie napięty i pępuszek wyglada juz inaczej... a najgorsze ze chyba (bo nie moge dojrzeć) pojawiły sie juz świerze rozstepy tuz obok starych (po Oliwii) po bokach brzuszka:wściekła/y::szok::-:)-:)-:)-:)-(

Rany :szok: ja mam 116 w pępku :szok: a ostatnio (nie pamiętam kiedy) miałam 113.
I niestety mi nie tyle na brzuszku co cyce jakoś mi się zaczeły zmieniac :-( nie wiem czy to nie zaczątek rozstępów. A co najdziwniejsze na udach z przodu (tu wysoko) i wewnątrz mi się pojawiły :wściekła/y: Choć nogi i tak mam tragiczne to się tak tymi na nogach nie przejmuje bo w mini nidy nie chodziłam i raczej nie będe - ale te na cycach ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rany :szok: ja mam 116 w pępku :szok: a ostatnio (nie pamiętam kiedy) miałam 113.
I niestety mi nie tyle na brzuszku co cyce jakoś mi się zaczeły zmieniac :-( nie wiem czy to nie zaczątek rozstępów. A co najdziwniejsze na udach z przodu (tu wysoko) i wewnątrz mi się pojawiły :wściekła/y: Choć nogi i tak mam tragiczne to się tak tymi na nogach nie przejmuje bo w mini nidy nie chodziłam i raczej nie będe - ale te na cycach ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja bym sie bardziej tymi na nogach przejmowała bo na piersiach jak założy sie biustonosz to nie sa widoczne (wiem bo mam sporo po oliwii) więc w bikini mozna spokojnie wystepowac ... jednak mnie i tak najbardziej smuca te powyżej bioder....wrrr:wściekła/y:grunt zeby nie rozstawac się na dłuzej ze stanikiem (ja juz od kilku tygodni łądnych spie w nim) to nie bedzie tragedii albo będzie mniejsza:sorry2:

reklama
ja mam dopiero 91 w pępku, ale w sumie termin na koniec marca to nie ma się co dziwić.

Dziewczyny, ja nie wiem jak wyglądają rozstępy :sorry2:, ale chyba mi się coś robi na piersi - wygląda jakby skóra się właśnie "rozeszła" ale tak pod jej pierwszą warstwą (cholera, nie wiem jak to opisać) i to miejsce to leciutki dołek, który jest różowy.

Do góry