reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

PrzyszłaMamusia, Nekat, Cicha - super brzuszki!
Chyba lada moment zacznie się nam okres intensywnego wzrostu brzuszków. Ja w zeszłym tygodniu miałam 2 cm w tydzień. Jutro następne mierzenie, ciekawe ile będzie.

reklama
a ja wczoraj wieczorem miałam 95cm!!!!Ja nie wiem jak to sie stało bo kolacji nie jadłam a obiadek (3 buchty) to jeszcze ok 16.00.... zapomniałam dziś rano zmierzyc więc nie wiem czy to stały "przyrost" czy tylko wieczorne "spuchnięcie";-)

Cicha - to trzaskaj częściej fotki, wiesz jak będzie fajnie tak za 2-3 m-ce sobie je przypomniec jak już będą drugie tyle większe (a teraz narzekamy :-))

Ja to w zasadzie od 4 m-ca co m-c robie i jak patrze na to pierwsze to mi się śmiać chce, taki malusi był :tak:

niekat - PIęKNIE - ale brzuszek to chyba wagę podzielił z cycorkami na pół :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cicha
- też szczuplutka jesteś, a co do zdjęcia nad morzem - ja jak jestem czasem nad morzem to ubrana jak na Syberię, bo wiatr jeszcze gorszy niż mróz - tylko psiur szczęśliwy i nawet jak śnieg leży to ładuje się do wody. :tak:

dziewczyny,suuper!takie już mamusie;-)
a ja się wogóle przez całą ciążę nie mierzyłam,tylko ważyłam ale teraz już wiem że poszło po równo bo i w cycorkach i brzuszku po 98cm

reklama
niekat - ja normalnie w stosunku do swojej postury też mam raczej większe cycorki - rzadko przy wadze 47-48 jest 75C, a teraz to moja najlepsza kumpela mnie wita - "cześć Ewa Sonet".....:baffled::baffled::baffled:
no i oprócz noszenia teraz większej miseczki musiałam kupić ostatnio "poszerzacz" do stanika, czy jak to tam nazwać :sorry2:

Do góry