reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
PrzyszłaMamusiu, widać, że ta ciąża daje Ci dużo radości. Wyglądasz promiennie. I brzuszek już taki fajny.

Ninja właśnie oglądam te wasze brzuszki i mówię do męża że też musi mi zrobić zdjęcie, jak tylko to się stanie to od razu wkleję:-)
Macie pojęcie, że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia w tej ciąży żeby było widać brzuch?? muszę zrobic sesję zdjęciową. Jak byłam w ciazy z Milo to tez mam tylko jedno zdjęcie - nie wiem dlaczego

nie chciałbym sie powtarzac ale rzeczywiscei super zdjecie Przyszła Mamusiu:tak:;-)świetnie sie trzymasz jak na prawie 30 tc:tak::tak::-):-)

Dziewczyny!
Bardzo Wam dziękuję za te milusie słowa
:-):tak:.

Pochwalcie się też swoimi pięknymi brzuszeczkami:tak:.

Cieszę się, że jest to forum BB, bo dodatkowo to mobilizuje aby cyknąć sobie kilka fotek w różnych okresach ciąży...ja jak sobie wczoraj prześledziłam zdjęcia to dopiero dostrzegłam różnice w wielkości brzuszka:-p.
Mam już 100 cm w pasie:szok::-D:-D...a jeszcze tydz temu było 97 :-D.
I prawie 14kg na plusie (ale to już inny wątek:-p).

reklama
Przyszla mamusiu, zeby mnie sie te moje kilogramy tak ladnie rozkladaly jak tobie te twoje 14 - bo wygladasz rewelacyjnie! I jakos tak wydaje mi sie ze im wiecej masz w brzuszku tym wiecej energii w sobie:-):-) Bardzo ladne zdjecie!

Ja mam tylko jedno na ktorym widac dobrze brzuch - ale jest juz z przed miesiaca wiec w sumie nieaktualne wiec nie ma po co wklejac.

Do góry