reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

cicha- dzięki! Wklej zdjęcie, będziemy miały porównanie jak niedługo wkleisz aktualne jak ci szybko brzuszek urósł;-):tak:. I czekamy tez na aktualne:-).

reklama
mój brzuszek w 27 tc;-):-p:-)pełne 92 cm
img0303ja5.jpg

ale mam mine...:dry:
img0301uh6.jpg

Niekat brzuszek juz niczego sobie, ladnie zaokraglony i bardzo twarzowy;-):-) A powiedz kto Ci zdjecie robil bo malzonek chyba z tego co widac stanowisko 'komputerowe' zajmuje:-)

A ja z tych kilku ciazowych zdjec (musze sie poprawic):-( to wstawie dwa - przy czym oba sprzed ponad miesiaca - teraz jest nieco bardziej wypukle;-)
Na pierwszym wygladam jakbym po prostu miala zdrowa nadwage;-), drugie chyba wyraznie pokazuje, ze to jednak cos innego:-D:-)

Cicha zdjecie zrobiłam sobie sama samowyzwalaczem bo jakos tak zwykle bywa że jak Łukasz mi zrobi to mi sie nie podoba:dry:a ze i tak fotogeniczna nie jestem to już wole robić po swojemu;-)
Twoje zdjecia super:tak:i wcale nie wygladasz jak z nadwaga na pierwszym:tak:szczuoplutka jesteś przecież tylkop ten brzuszek wystaje:tak::-D

ale jak patrze na to zdjecie w morzu to mi zimno.... chciałbym tak:tak:ale jak sobie pomyśle że JA tam jestem to mam gęsią skórkę bo w tej chwili jestem po wietrzebiu biura (wiecznie mi duszno i gorąco) i lekki chłodek sie wdarł:-p

Cicha, Niekat - Ale z Was LASECZKI!! A brzuszki .... takie okrąglaczki słodkie :-) no i cyce się chyba powiększyły jak na moje oko :-)

Cicha-
rany, ale morze!! Pakuje się i jade tam do Ciebie!! U nas od wczoraj wieczorka śnieżek sypie i teraz też:szok:

reklama
Dzieki dziewczyny - ja tam na tym pierwszym i tak taki pokazny waleczek widze;-):-)

Weronika to morze to niestety nie u nas bo u nas tez kolo zera choc chwilowo sniegu brak. A zdjecia sa z naszych krotkich wakacji w nieco ciepleiszym klimacie. Pewnie tylko dzieki temu wyjazdowi udalo mi sie brzuszek uwiecznic bo nie bylo jak ukryc a tutaj w domu nawet jakos nie mysle, zeby sobi specjalnie fotke zrobic:-(

Do góry