reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

Mrowa - ja ochydnie na zdjęciach wychodze, zawsze jakąś głupią mine strzele :no: A pozatym miałam tyle co umyte włosy i jeszcze nie rozczesane a mężulo się spieszył. Następnym razem będzie fotka w całej okazałości :blink:

A czy mały, nie powiedziałabym, choć większość ludzisków jak mówie że to 6-ty m-c to się dziwi.

reklama
Startowa moja waga sprzed ciąży wynosi 63kg przy 176cm wzrostu a teraz w praktycznie 27tc osiągnęłam 72kg(po zważeniu przed chwilą)!właściwie to się waham między 9-10kg(zależy;-);-);-) jaki był obiadek i kiedy odbyło się ostatnie posiedzenie)
C:%5CUsres%5CMarta%5CPictures%5Cbrzuchol.jpeg

Weronika ja patzre w porównaniu do swojego;-) a zreszta na zdjeciach zawsze inaczej wygląda niż na żywo;-)

reklama
Do góry