reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Telma, kobitko, nie bierz tego do siebie co napisałam o mojej koleżance. Ona w ogóle przed ciążą była szczupła, nosiła rozmiar 38-40, w ciąży przytyła dużo, wsumie nie karmiła synka bo miała "wklęsłe brodawki" czy jakoś tak. Rozstępy ma na cycach i brzuchu ma straszne. Po porodzie i wsumie do tej pory je jak wściekła i powiem szczerze, że zaraz po porodzie lepiej wyglądała niż teraz. Teraz (Krystek skończył w lipcu 4 latka) przy wzroście ok 155-160 waży 80kg!!
Tak że to chyba zależy od indywidualnego podejścia co do tego, jak się dba o siebie bo niektóre kobiety sobie "folgują" z jedzeniem a puźniej płaczą nad sobą!.
Tak że nie martw się tym. Ja tez ważę o dużo za dużo, ale póki co rozstępów nigdzie nie mam i wyglądam jak przed ciążą z wyjątkiem oczywiście wystającego brzuszka :-D Zresztą każda kobieta tyje innaczej i nie ma regóły czy bedziesz mieć rozstępy czy też nie.

Ale się wywnętrzniłam :zawstydzona/y:

reklama
Ja narzekam teraz na te moje cycorki,ale w zasadzie teraz są najfajniejsze bo potem to już zostają takie flaczki bleeeee(uszy jamnika);-):-DJa w tej ciąży o rozstępy się nie martwie bo mam je po poprzedniej ciąży i więcej ich już być nie moze;-)Choć smaruje się róznymi miksturami,ale sensu nie widzę....

piłeczka to nie jest ale co tam niech rośnie :-) jak ostatnio widziałam się w witrynie sklepu to najpierw mój brzuch potem ja :-D

Darinia- bardzo fajny brzuchol!
Mrowa- a Ty nie gadaj o tych kompleksach, bo ja cały czas pamiętam o tych twoich 45kg i o tym torcie co Ci obiecałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Darinia- bardzo fajny brzuchol!
Mrowa- a Ty nie gadaj o tych kompleksach, bo ja cały czas pamiętam o tych twoich 45kg i o tym torcie co Ci obiecałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No właśnie - Mrowa - schowaj się z tymi 45!! :happy2: I prosze nie wspominać o jakichś kompleksach!! :wściekła/y:

Darina -widze że Twój brzuszek podobny do mojego wielkością i kształtem :-)

reklama
strasznie dumna jestem z wielkiego brzuszka :-D
to zdjęcie i tak mnie wyszczupliło :-D moja siostra nie widziałam mnie 9 dni i jak zobaczyła wczoraj to pytała czy nie boli mnie kręgosłup :dry:

Do góry