reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

reklama
dzięki dziewczynki za słowa otuchy! ale kurcze wczoraj załamka mnie złapała wieczorem bo na piersiach,smarując się specyfikami codziennie,odkryłam,że zaczynają mi się robić rozstępy:szok: lekko mówiąc się podłamałam i wkurzyłam:angry:no bo fakt,biust mi zyskał na objętości,nie da się ukryć,ale no przecież smarowałam od 3miesiaca.da się coś poradzić żeby to się nie powiększyło?POMÓŻCIE!!!

Marteczka, moim sposobem na to, żeby nie przybywało rozstępów na biuście, to kupić sobie wygodny biustonosz do spania. Najlepiej bawełniany i bez fiszbin. W poprzedniej ciąży tak zrobiłam jak tylko pierwszy mi się pojawił i potem już więcej nie było. Tym razem kilka wyskoczyło :wściekła/y:, bo się do sklepu nie mogłam wybrać, ale od kiedy śpię w biustonoszu to więcej nie przybyło.

już tyle razy obiecałam sobie że zrobię fotkę i wkleję
no i co? no i nic!!!
ale tym razem się udało:-)
tylko czy uda mi się ją wkleić

Załączniki

• Obraz 002a.jpg
    Obraz 002a.jpg
    356,6 KB · Wyświetleń: 72
troszkę tu nie zaglądałam i prosze jak się brzusie wybrzuszyły:-):-):-) ale mamy zgrabne mamusie na tym forum:-):-):-)

reklama
Do góry