reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczniaki :)

Mój chyba dostanie domek taki ogrodowy. Zasypia bujany w wózku. Potem przenoszę go do łóżeczka. Ale on tak jak córa Natali budzi się kilka razy w nocy i gdyby nie to bujanie to by chyba wcale nie spał :/ Zresztą to mi aż tak nie przeszkadza bo takie usypianie go w wózku trwa kilka minut. Ale on w nocy potrafi się zupełnie rozbudzić i wtedy nic nie pomaga... póki co śpi od 8 i tylko 2 razy się obudził...gdyby budził się choć raz albo 2 to miałabym motywację aby uczyć go samodzielnego zasypiania. Ale jak jak on tyle razy się budzi to po prostu nie miałabym siły [emoji22]już nie wiem czy to normalne liczę że z tego wyrośnie. Ja nadal karmię piersią ale w sumie teraz to już tylko z rana. Zupełnie mi to nie przeszkadza a nawet to lubię [emoji5] tym bardziej że jak nie dostanie to też afery nie ma. Spokojnie mogę go na cały dzień i noc z mężem zostawić ( ostatnio musiałam ). Także taki plus
A ja nie mam żadnych pomysłów co dac dzieciom [emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
I co używał już wtedy ? Mój synio to z 80 cm wzrostu tylko ma a na takim jednym malutkim rowerku czytałam że powyżej 86 :/

reklama
Do góry