natala95
Fanka BB :)
A Ty tylko jedno dzieciątko masz?Sama , nie mieszkałam już z rodzicami ... Czasami mama odwiedziła i cos pomogła a tak to sama z partnerem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty tylko jedno dzieciątko masz?Sama , nie mieszkałam już z rodzicami ... Czasami mama odwiedziła i cos pomogła a tak to sama z partnerem
Nie. Mam więcej dzieci.A Ty tylko jedno dzieciątko masz?
A ile masz i w jakim wieku jak można zapytać ?Nie. Mam więcej dzieci.
Ooo to super .. Ja bym w listopadzie rodziła trzecie ale nie udało sięMam trzech synów i praktycznie dorosłą juz córkę. Usamodzielniła sie i od roku nie mieszka już z nami. Synowie mają 13lat i 6 lat. Najmłodszy urodził nam się teraz w lutym. Ma 3 miesiące. Malutka kruszynka jeszcze. Nasze oczko w głowie. Każde z nich to różny temperament, różna osobowość aż dziw mnie rozpiera jak na nich czasami patrze[emoji6]
Myśmy naszego drugiego syna, a w sumie trzeciego dziecka nie planowali. Zaskoczył nas chłopak...i do tej pory zaskakuje...to właśnie ten moj Ignas[emoji6]a trzeci synuś był już planowany. Mąż mnie namówił. Bardzo chciał córkę ale niestety albo i stety[emoji4]nie udało się. Mam za to prześlicznego, kochanego chłopczyka. Nie żałuję.[emoji7]Kiedys chcieliśmy mieć tylko dwoje dzieci. Teraz zmieniło nam się po latach. Zamarzła nam się duża rodzina, wesołe święta z tupotem dziecięcych nóżek...później już naszych wnuczka, że tak szumnie odbiegne w przyszłość.[emoji4][emoji6]Ooo to super .. Ja bym w listopadzie rodziła trzecie ale nie udało się
Mówisz że córka już prawie dorosła to różnie to bywaMyśmy naszego drugiego syna, a w sumie trzeciego dziecka nie planowali. Zaskoczył nas chłopak...i do tej pory zaskakuje...to właśnie ten moj Ignas[emoji6]a trzeci synuś był już planowany. Mąż mnie namówił. Bardzo chciał córkę ale niestety albo i stety[emoji4]nie udało się. Mam za to prześlicznego, kochanego chłopczyka. Nie żałuję.[emoji7]Kiedys chcieliśmy mieć tylko dwoje dzieci. Teraz zmieniło nam się po latach. Zamarzła nam się duża rodzina, wesołe święta z tupotem dziecięcych nóżek...później już naszych wnuczka, że tak szumnie odbiegne w przyszłość.[emoji4][emoji6]
Córka jest dorosła nawet nie prawie tylko na pewno.[emoji6]ale dzieci nie planujeMówisz że córka już prawie dorosła to różnie to bywa
Nie pali mi się być babcią. Jeszcze nie w tym wieku. Poza tym nie wyglądam na swoje lata i nie czuje się zresztą. Sama mam małe dziecko. Chwilowo wystarczy nam tupot nóżek naszego syna[emoji6]Mówisz że córka już prawie dorosła to różnie to bywa
No wiadomo ale wiesz różnie to bywa. Ja pamiętam do tej pory jak sie bałam mamie powiedzieć . A potem jak się z nią Pokolcilam... A teraz ukochany wnusio [emoji23]Nie pali mi się być babcią. Jeszcze nie w tym wieku. Poza tym nie wyglądam na swoje lata i nie czuje się zresztą. Sama mam małe dziecko. Chwilowo wystarczy nam tupot nóżek naszego syna[emoji6]