reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zerówkowicze

reklama
Mam trzech synów i praktycznie dorosłą juz córkę. Usamodzielniła sie i od roku nie mieszka już z nami. Synowie mają 13lat i 6 lat. Najmłodszy urodził nam się teraz w lutym. Ma 3 miesiące. Malutka kruszynka jeszcze. Nasze oczko w głowie. Każde z nich to różny temperament, różna osobowość aż dziw mnie rozpiera jak na nich czasami patrze[emoji6]

Mam trzech synów i praktycznie dorosłą juz córkę. Usamodzielniła sie i od roku nie mieszka już z nami. Synowie mają 13lat i 6 lat. Najmłodszy urodził nam się teraz w lutym. Ma 3 miesiące. Malutka kruszynka jeszcze. Nasze oczko w głowie. Każde z nich to różny temperament, różna osobowość aż dziw mnie rozpiera jak na nich czasami patrze[emoji6]
Ooo to super .. Ja bym w listopadzie rodziła trzecie ale nie udało się :(

Ooo to super .. Ja bym w listopadzie rodziła trzecie ale nie udało się :(
Myśmy naszego drugiego syna, a w sumie trzeciego dziecka nie planowali. Zaskoczył nas chłopak...i do tej pory zaskakuje...to właśnie ten moj Ignas[emoji6]a trzeci synuś był już planowany. Mąż mnie namówił. Bardzo chciał córkę ale niestety albo i stety[emoji4]nie udało się. Mam za to prześlicznego, kochanego chłopczyka. Nie żałuję.[emoji7]Kiedys chcieliśmy mieć tylko dwoje dzieci. Teraz zmieniło nam się po latach. Zamarzła nam się duża rodzina, wesołe święta z tupotem dziecięcych nóżek...później już naszych wnuczka, że tak szumnie odbiegne w przyszłość.[emoji4][emoji6]

Myśmy naszego drugiego syna, a w sumie trzeciego dziecka nie planowali. Zaskoczył nas chłopak...i do tej pory zaskakuje...to właśnie ten moj Ignas[emoji6]a trzeci synuś był już planowany. Mąż mnie namówił. Bardzo chciał córkę ale niestety albo i stety[emoji4]nie udało się. Mam za to prześlicznego, kochanego chłopczyka. Nie żałuję.[emoji7]Kiedys chcieliśmy mieć tylko dwoje dzieci. Teraz zmieniło nam się po latach. Zamarzła nam się duża rodzina, wesołe święta z tupotem dziecięcych nóżek...później już naszych wnuczka, że tak szumnie odbiegne w przyszłość.[emoji4][emoji6]
Mówisz że córka już prawie dorosła to różnie to bywa :)

reklama
Nie pali mi się być babcią. Jeszcze nie w tym wieku. Poza tym nie wyglądam na swoje lata i nie czuje się zresztą. Sama mam małe dziecko. Chwilowo wystarczy nam tupot nóżek naszego syna[emoji6]
No wiadomo ale wiesz różnie to bywa. Ja pamiętam do tej pory jak sie bałam mamie powiedzieć . A potem jak się z nią Pokolcilam... A teraz ukochany wnusio [emoji23]

Do góry