natala95
Fanka BB :)
I jak tam ?My właśnie z placu zabaw wracsmy[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam ?My właśnie z placu zabaw wracsmy[emoji4]
Jak tam u was ? mój buntownik stwierdzil ze idzie spać [emoji23][emoji23]I co używał już wtedy ? Mój synio to z 80 cm wzrostu tylko ma a na takim jednym malutkim rowerku czytałam że powyżej 86 :/
Moja córka od 4 dni tez tak mniej więcej 11 po idzie spać wstaje około 13 ... Nocki przed snem wojna mimo ze śpiąca ale za to jak zaśnie to śpi całą noc z jedna lub dwiema pobudkami .... Oby juz jej tak zostałoA mnie ciągle wywala z forum i muszę się od nowa logować :/ mój też śpi. Codziennie śpi o tej godzinie do 13-13.30
Dziś przespał niemal całą noc ale za to od 5 był już gotowy do zabawy [emoji50]
To widzę że naszym nocnym markom poprawiło się z tym spaniem. Ja oglądam właśnie te domki ogrodowe na dzień dziecka [emoji4]Moja córka od 4 dni tez tak mniej więcej 11 po idzie spać wstaje około 13 ... Nocki przed snem wojna mimo ze śpiąca ale za to jak zaśnie to śpi całą noc z jedna lub dwiema pobudkami .... Oby juz jej tak zostało
Odpukac oby tak zostało A ja dalej nie mam pomysłu na prezenty dzieciomTo widzę że naszym nocnym markom poprawiło się z tym spaniem. Ja oglądam właśnie te domki ogrodowe na dzień dziecka [emoji4]
Od mojej mamy ma dostać taką kuchenkę plastikową z garnkami itp. I chyba będę mu wynosić na podwórko do tego domku. Będzie sobie gotował bo uwielbia nas papugować[emoji5] a jak dostanie kasę od dziadków to myślę o rowerku biegowymOdpukac oby tak zostało A ja dalej nie mam pomysłu na prezenty dzieciom
No i superOd mojej mamy ma dostać taką kuchenkę plastikową z garnkami itp. I chyba będę mu wynosić na podwórko do tego domku. Będzie sobie gotował bo uwielbia nas papugować[emoji5] a jak dostanie kasę od dziadków to myślę o rowerku biegowym