reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczniaki :)

Mój chyba dostanie domek taki ogrodowy. Zasypia bujany w wózku. Potem przenoszę go do łóżeczka. Ale on tak jak córa Natali budzi się kilka razy w nocy i gdyby nie to bujanie to by chyba wcale nie spał :/ Zresztą to mi aż tak nie przeszkadza bo takie usypianie go w wózku trwa kilka minut. Ale on w nocy potrafi się zupełnie rozbudzić i wtedy nic nie pomaga... póki co śpi od 8 i tylko 2 razy się obudził...gdyby budził się choć raz albo 2 to miałabym motywację aby uczyć go samodzielnego zasypiania. Ale jak jak on tyle razy się budzi to po prostu nie miałabym siły [emoji22]już nie wiem czy to normalne liczę że z tego wyrośnie. Ja nadal karmię piersią ale w sumie teraz to już tylko z rana. Zupełnie mi to nie przeszkadza a nawet to lubię [emoji5] tym bardziej że jak nie dostanie to też afery nie ma. Spokojnie mogę go na cały dzień i noc z mężem zostawić ( ostatnio musiałam ). Także taki plus
A ja nie mam żadnych pomysłów co dac dzieciom [emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
I co używał już wtedy ? Mój synio to z 80 cm wzrostu tylko ma a na takim jednym malutkim rowerku czytałam że powyżej 86 :/

reklama
Do góry