cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wieści, to niesamowite, że już widać rączki, nóżkiHej ja dzis mialam wizyte, wszystko dobrze, maluszek idzie rowno terminem OM i USG, czyli dzis 10t i 6d. Termin 7.05. Ma dwie raczki, dwie nozki, serduszko bije
Moj polip sie zmniejszyl, mam nadzieje, ze bede miala coraz mniej z nim klopotow.
Za tydzien 23.10 mam prenatalne oby tam wszystko bylo dobrze.
Witaj.. ja czuje się różnie.. jeden dzień lepiej drugi gorzej często śpię ale nie wymiotuje czasam jest mi nie dobrze ale nic mi się nie chce nachetniej bym nic nie robiła.. ale boje się cały czas ze coś się stanie cały czas mam ten lek...Witaj @Marta94 rozgosc się u nas. Życzę nudnych miesięcy ciazy; )
Jesteśmy podobne terminem bo ja 27 maj ja czuję się kiepsko.
Ogólnie jak się czujesz ? Ja nie wymiotuje i ogonie nie jest zle często śpię i często sisiam.. czasami się boje ze mam mam mało tych objawów i coś jest nie tak...Witaj Marta u mnie 6 poronien, strach nie mija mimo pozytywnego nastawienia. Oby do maja, mam nadzieje ze szczesliwie