reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
@kari21bardzo się cieszę że wszystko w porządku :) mi moja gin na karcie wpisała termin 9.05 ale poczekam na prenatalne i jaki termin będzie tam. Bo moja gin zmierzyła 22mm i mówi 9+1 a trzy dni później ten naprotechnolog zmierzył 26mm i też mi mówi 9+1 więc chyba różne te normy mają jakieś... Poczekam na termin z prenatalnych o ile dotrwam...

Hej ja juz dzisiaj po wizycie wszystko ok ciaza wyglada na tydzień mlodsza, serduszko pieknie bije j na razie wysztko w normie :)

Załączniki

• 15391635967469103337026334574676.jpg
    15391635967469103337026334574676.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 98
Violet, to nie jest jeszcze taka duza roznica, nie przejmuj sie. Ja mialam duzo pozniej owulacje i wedlug om mam 8+5, a wedlug usg 7+3. Gin kazal mi podawac poNiwjszy termin miesiaczki by nie miec problemow w szpitalu itd
Kochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.

Roki dotrwasz :) a ja nie wiem wlasnie czy wszystko ok bo wizyta w niedziele, jeszcze nie mialam wiec sikam pod siebie ze strachu. Ehhh to smutne ze nie mozemy czerpac 100% radosci z ciaz tak jak to powinno byc, pamietam ciaze z synami, bez strachu, jasne bylam juz po 1 poronieniu wiec jakis stres byl przed usg w 12 tyg ale potem zero, sama radosc. A teraz czlowiek nie przestaje sie martwic
Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.

Hej ja juz dzisiaj po wizycie wszystko ok ciaza wyglada na tydzień mlodsza, serduszko pieknie bije j na razie wysztko w normie :)
super!na kiedy masz termin ?

Kochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.

Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.

Wg okresu 12.05

Violet, ja na koniec maja razem z Toba :) takze bedziemy razem sie kulac

U mnie tez maluch mlodszy tydzien, z om 10+5 z usg 9+5. Kolejne usg w niedziele i juz sie stresuje...
Roki czyli u nas roznica 2 dni tylko z usg.
Co do terminu ja mam na 10 maja, pierwszy syn urodzil sie 3tyg wczesniej a drugi 2 dni po terminie. Z tym ze ja raczej wybiore cc tym razem wiec jesli sie uda to pewnie na samym poczatku maja bede tulic malenstwo
Kari a jak ty rodziła do tej pory? Dlaczego cc? Jestem ciekawa twojej historii.

reklama
Do góry