cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.Violet, to nie jest jeszcze taka duza roznica, nie przejmuj sie. Ja mialam duzo pozniej owulacje i wedlug om mam 8+5, a wedlug usg 7+3. Gin kazal mi podawac poNiwjszy termin miesiaczki by nie miec problemow w szpitalu itd
Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.Roki dotrwasz a ja nie wiem wlasnie czy wszystko ok bo wizyta w niedziele, jeszcze nie mialam wiec sikam pod siebie ze strachu. Ehhh to smutne ze nie mozemy czerpac 100% radosci z ciaz tak jak to powinno byc, pamietam ciaze z synami, bez strachu, jasne bylam juz po 1 poronieniu wiec jakis stres byl przed usg w 12 tyg ale potem zero, sama radosc. A teraz czlowiek nie przestaje sie martwic
super!na kiedy masz termin ?Hej ja juz dzisiaj po wizycie wszystko ok ciaza wyglada na tydzień mlodsza, serduszko pieknie bije j na razie wysztko w normie
Wg okresu 12.05Kochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.
Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.
super!na kiedy masz termin ?
Violet, ja na koniec maja razem z Toba takze bedziemy razem sie kulacKochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.
Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.
super!na kiedy masz termin ?
Kari a jak ty rodziła do tej pory? Dlaczego cc? Jestem ciekawa twojej historii.U mnie tez maluch mlodszy tydzien, z om 10+5 z usg 9+5. Kolejne usg w niedziele i juz sie stresuje...
Roki czyli u nas roznica 2 dni tylko z usg.
Co do terminu ja mam na 10 maja, pierwszy syn urodzil sie 3tyg wczesniej a drugi 2 dni po terminie. Z tym ze ja raczej wybiore cc tym razem wiec jesli sie uda to pewnie na samym poczatku maja bede tulic malenstwo