reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
@kari21bardzo się cieszę że wszystko w porządku :) mi moja gin na karcie wpisała termin 9.05 ale poczekam na prenatalne i jaki termin będzie tam. Bo moja gin zmierzyła 22mm i mówi 9+1 a trzy dni później ten naprotechnolog zmierzył 26mm i też mi mówi 9+1 więc chyba różne te normy mają jakieś... Poczekam na termin z prenatalnych o ile dotrwam...

Hej ja juz dzisiaj po wizycie wszystko ok ciaza wyglada na tydzień mlodsza, serduszko pieknie bije j na razie wysztko w normie :)

Załączniki

• 15391635967469103337026334574676.jpg
    15391635967469103337026334574676.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 102
Violet, to nie jest jeszcze taka duza roznica, nie przejmuj sie. Ja mialam duzo pozniej owulacje i wedlug om mam 8+5, a wedlug usg 7+3. Gin kazal mi podawac poNiwjszy termin miesiaczki by nie miec problemow w szpitalu itd
Kochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.

Roki dotrwasz :) a ja nie wiem wlasnie czy wszystko ok bo wizyta w niedziele, jeszcze nie mialam wiec sikam pod siebie ze strachu. Ehhh to smutne ze nie mozemy czerpac 100% radosci z ciaz tak jak to powinno byc, pamietam ciaze z synami, bez strachu, jasne bylam juz po 1 poronieniu wiec jakis stres byl przed usg w 12 tyg ale potem zero, sama radosc. A teraz czlowiek nie przestaje sie martwic
Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.

Hej ja juz dzisiaj po wizycie wszystko ok ciaza wyglada na tydzień mlodsza, serduszko pieknie bije j na razie wysztko w normie :)
super!na kiedy masz termin ?

Kochana ja sie nie martwię wogole o ta różnice między terminem z Om a usg bo wiem ze to się zdarza. Chodziło mi o to ze ja chyba mam najmłodsza fasolkę. Widzę że tutaj terminy raczej na poczatek maja a ja dopiero na sam koniec.

Kochana ja Ci powiem ze to ma 3 ciąża, dwie poprzednie przeszlam bez większego strachu i nerwów a teraz się strasznie denerwuje o każdą rzecz. Dlatego baaaardzo podziwiam dziewczyny po stratach.

Wg okresu 12.05

Violet, ja na koniec maja razem z Toba :) takze bedziemy razem sie kulac

U mnie tez maluch mlodszy tydzien, z om 10+5 z usg 9+5. Kolejne usg w niedziele i juz sie stresuje...
Roki czyli u nas roznica 2 dni tylko z usg.
Co do terminu ja mam na 10 maja, pierwszy syn urodzil sie 3tyg wczesniej a drugi 2 dni po terminie. Z tym ze ja raczej wybiore cc tym razem wiec jesli sie uda to pewnie na samym poczatku maja bede tulic malenstwo
Kari a jak ty rodziła do tej pory? Dlaczego cc? Jestem ciekawa twojej historii.

reklama
Do góry