reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
Może ja też się pochwalę zdjeciem fakt że mało jeszcze widać ale ciężko dwoje uchwycić na jednym [emoji4]hehe nastepne usg 30.10 ehhh.. nie wiem czy się doczekam[emoji38][emoji38] Zobacz załącznik 905598
Wow ale super ze na wątku są blizniaki:) chociaz dla Ciebie pewnie mega stres.
Ja mam nadzieje ze bd miala sie czym pochwalic w środę

Może ja też się pochwalę zdjeciem fakt że mało jeszcze widać ale ciężko dwoje uchwycić na jednym [emoji4]hehe nastepne usg 30.10 ehhh.. nie wiem czy się doczekam[emoji38][emoji38] Zobacz załącznik 905598
Super! Ja dzisiaj mam wizyte na której się okaze czy będą blizniaki czy jedno malenstwo. Na pierwszym usg w 5t5d były dwa zarodki ale bilo jedne serduszko

Violett ja też się mega cieszę że to jedno serduszko mocno bije [emoji4]

Ja tez jestem po wizycie. Maluszek ma się bardzo dobrze. Machał rączka i nogami. Kręcił się cały czas tak, że ciężko było zrobić zdjęcie gdzie byłby cały widoczny. Na płeć jeszcze za wcześnie, ale to nawet lepiej jak dla mnie. Mówiłam lekarzowi, żeby nie mówił mi za szybko płci. Muszę się przygotować psychicznie.
Termin u nas brany pod uwagę nadal z OM.

20181009_195322.jpg

Załączniki

• 20181009_195322.jpg
    20181009_195322.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 364
reklama
Roki chyba nie taki duży bo mam tylko 33mm wiesz trochę ponad 3cm jeśli dobrze czytam dane w karcie. Ale lekarz mówił że ponad 3 cm więc chyba dobrze interpretuje. Wg OM 9t6d, a USG 10t5d jeśli dobrze czytałam na monitorze.

Do góry