reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Witajcie dziewczynki ja po wizycie, 38 tc, waga 3500 ale jak pisałam mąż 2 metry a ja 180 cm więc tutaj synio szykuje się ponad 4kg, termin z usg na 4.08
Uwaga! Mam rozwarcie na 2 cm [emoji3][emoji3][emoji3]
Brzucholek twardnieje z 5-8 razy w ciągu dnia plus bóle jak na miesiączkę więc dzieje się dzieje.
Przepływy pięknie, gin powiedziała mi że nie muszę jechać na ktg skoro mam robione przepływy podczas usg.
Kolejna wizyta 3.08 o ile nie urodze [emoji39][emoji16][emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mika dziękuję za wsparcie! Sierpniowki (lipcowki) 2016 sa tak silne, że wszystkie będziemy mieć zdrowe bobaski! [emoji1][emoji1] Karolanka super, pozostaje tylko czekać [emoji3]

[emoji173]

no mowilam zadnych tragedii nie przewidujemy na naszym watku wszystko bedzie super :)

karolanka to sie konkretnie szykujesz juz :D ja tez mam 2cm i brzuch mi twardnieje kilkanascie razy dziennie ale przestal mnie jak na okres bolec wiec sie uspokoilo najwyrazniej ;p

Super że udana wizyta jejku jak zazdroszczę że wy już w 38 tyg ja siedzę jak na bombie i nie wiem kiedy iść do szpitala. Mały w 34 (5) dni miał 3 kg ie wiem ile teraz ale brzuch boli skóra ledwo wytrzymuje czyli rośnie

Papercut a Ty ile masz cm? Jak to dobrze zmierzyć? [emoji1] a macie uczucie ze siedzicie na głowie dziusiowi? Ja od paru dni tak mam aż się bałam usiąść hehe

[emoji173]

ja mierze w najwiekszym miejscu i dzisiaj 112 :D

ja mam glowke na gorze i jak siedze to mi sie wbija mocno w zebra zaraz mala protestuje ;p

A jak to jest z tym mierzeniem wzdłuż brzuszka bo ja zielona troszkę w tym temacie [emoji21] ja jutro się zmierze i zobaczymy jak ja [emoji1] mnie kopie znów po zebrach, takie uroki których zapewne niedługo będzie nam brakować [emoji1]

[emoji173]

reklama
Do góry