reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Azamama ja też jestem bez gbs i dopiero pobierze mi 3.08 a dziś mamy 35 tc + 3d. Myślę ze wiedzą co robią ;-) ja mam fajnego lekarza i jakoś mi ufam :-)

Gooooooraaco! Idę do zamrażarki po loda! :cool2:

Mika nic sie nie martw tym Gbs bo czytałam ze co 3 kobieta to ma. Tylko jestem ciekawa skąd to sie bierze :/ i akurat w ciazy :( no ale wiele kobiet to ma i podawane maja kroplówki podczas porodu wiec bedzid dobrze :) dzieci tak szybko sie nie rodzą :)

Ja tam dziewczyny mam juz 18kg wiecej wiec u mnie to troszke wiecej tych paczek cukru :) hehe

Jadę zaraz na szczepienie i zosbczyc sie z moja położna mam nadzieje ze utwierdzi mnie w przekonaniu ze nie ma sensu robic tego usg bo wszystkich badaniach ktore miałam jest napisane ze po 36 tc usg podaje inne (-/+ 3tyg) wyniki. Wiec liczę na to :)!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1469615829-bastci.jpeg

A to zdjecie z 31 tyg Adasia i nie wyglądał na chuderlaka wtedy :)

Koronka ale sliczna buźka :-) taka mała pyza :-)

I wlasnie tak siede i mysle ze z nas to jednak grzeczne dziewczynki i kazda czeka do 1.08 :-) tylko 6 sierpniowych dzieci nam sie urodziło wzesniej:-)

A ja byłam u położnej i powiedziała, że jej się nie podoba wielkość dziecka, ze jest malutki :( ona robi to tutaj ręcznie więc najpierw mówię, że to może takie gadanie.. Ale oszacowala wagę na 2400 tyle co miał ostatnio na usg o czym ona nie wie. Może faktycznie nie urósł od tamtego czasu? Bardzo zaczęłam się martwić :( jeszcze ułożony jest jak żabka.. Jutro jadę na badania krwi na wątrobę żeby wykluczyć to swędzenie :(

[emoji173]

Sierpniowka daj spokój nie wiem jak dobra byłby położna to akurat jej bym nie wierzyła w wagę dziecka. Skoro sprzęty są najnowszej generacji i mogą się mylić to co dopiero ona. 'Na oko' podaje Ci wagę i tylko Cie niepotrzebnie stresuje! poza tym z ost badan usg lekarz podal Ci ok 2,5kg to calkiem duzy Dzidzius.

koronkaa wlasnie o takiej fotce marzylam z duzymi polikami juz ♡ zazdroszcze! jaka ma minke smieszna :)

sierpniowka nie nakrecaj sie kochana przeciez takie wazenie to jak wrozenie z fusow jak ona niby to moze oszacowac :o

reklama
Do góry