Asiunia1988
Fanka BB :)
Karolanka my z mężem tez wysocy (ja prawie 180 a mąż prawie 2 metry) a córkę urodziłam w 40 tygodniu 3400 i 53 cm Teraz za to zapowiada się długaśny chłop
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najwazniejsze, ze szyjka trzyma i dzidzia zdrowa
ja sie na moczu niestety nie znam wiec nic nie podpowiem
No to prawie tacy sami jesteśmy [emoji3] dobrze, chłopaki muszą być duże:-)Karolanka my z mężem tez wysocy (ja prawie 180 a mąż prawie 2 metry) a córkę urodziłam w 40 tygodniu 3400 i 53 cm Teraz za to zapowiada się długaśny chłop
A co z cisnieniem wysokie masz?No to teraz mój debiut w tym wątku wczorajsza wizyta za mną teraz 21 lipca. Wyniki w normie, paciorkowca brak, leukocyty jakieś tam są ale doktor mówi że tym się nie martwimy i obserwujemy. Więc znów czeka mnie mocz i morfologia. Ciśnienie nadal mierzyć i brać leki. Co u maluszka? wszystko ok z tego co widać. waga 2350 więc gigant to nie będzie bo już mam 37 tydzień. Lekarz mnie zbadał i stwierdził że jest wysoko. Mały aktywny. Teraz już mam chodzić na ktg, póki co raz w tygodniu potem dwa. Narazie żadnych nieprawidłowości i zagrożeń nie stwierdza. W razie wysokiego ciśnienia i złego samopoczucia to szpital i też zawsze pod telefonem jest jakby co. A mamuśka przytyła od ostatniej wizyty 400 gram ;-) więc spoko. No i dużo odpoczywać. Mam więc nadzieję że będzie wszystko ok.